Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L3.320.4.87.6_1

Longines Conquest

L33204876

34.500 kr

Diameter

30 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Om klokken

Opplev den perfekte kombinasjonen av eleganse og ytelse med Longines Conquest-klokken. Denne klokken viderefører ånden av erobring, inspirert av de som våger å utforske nye horisonter. Siden 1954 har Conquest-kolleksjonen legemliggjort denne ånden gjennom en subtil blanding av ytelse og eleganse.

Klokken har en rund kasse i rustfritt stål med en diameter på 30 mm og en tykkelse på 9,70 mm. Safirglasset, med flere lag antirefleksbelegg på begge sider, beskytter klokken mot riper. Den skrudde, gjennomsiktige baksiden i safirglass gir innsyn til urverket. Med en vekt på 74,6 gram og en vannmotstand på opptil 10 bar, kombinerer denne klokken robusthet og stil.

Tallskiven i hvit perlemor er utsmykket med 15 Top Wesselton VS-SI diamanter som timemarkører, med en totalvekt på 0,037 karat. Sølvpolerte visere med Swiss Super-LumiNova® sikrer god lesbarhet under alle lysforhold. Klokken viser timer, minutter, sekunder og dato, og drives av et automatisk urverk, kaliber L592. Dette selvtrekkende mekaniske urverket har 28'800 vibrasjoner per time og en monokrystallinsk silisium balansefjær som gir en gangreserve på opptil 45 timer.

Longines Conquest kommer med en lenke i rustfritt stål og en trippel sikkerhetsfoldespenne med trykknappmekanisme, som gir en perfekt passform og ekstra sikkerhet.

Longines Conquest er for de som krever både teknisk presisjon og tidløs eleganse.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
  • Kaliber:592
Kasse:
  • Diameter:30 mm
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Perlemor
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Conquest
  • Materiale lenke/rem:Stål
  • Vanntetthet:10 bar/100 m
  • Garanti:2 år

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.