Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L3.759.4.76.5_1

Longines Conquest

L37594765

11.000 kr

Diameter

41 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Om klokken

Longines Conquest-serien kombinerer eleganse og ytelse. Siden 1954 har denne klokkekolleksjonen inspirert de som våger å utforske nye horisonter. Hver modell forener høy ytelse med sofistikert design.

Denne klokken har en rund kasse laget av rustfritt stål, som gir både holdbarhet og et elegant utseende. Den ripebestandige safirkrystallen med antirefleksbelegg på undersiden beskytter den sølvfargede solstrålemønstrede tallskiven. Kassen måler 41 mm i diameter, med en lug-avstand på 21 mm og en lug-to-lug avstand på 51 mm. Tykkelsen er 11,80 mm. Klokken veier 90,7 g og tåler vann ned til 30 bar, noe som gjør den egnet for både hverdagsbruk og krevende aktiviteter.

Den sølvfargede tallskiven har appliserte arabiske tall og indekser som timemarkører. Sølvpolerte visere fullfører det sofistikerte utseendet. Et quartz-urverk, kaliber L157, driver klokken. Den bruker en RENATA 371-batteri og viser timer, minutter, sekunder og dato. E.O.L.-funksjonen (End of Life) varsler når batteriet begynner å gå tomt.

Den brune lærremmen gir både komfort og stil. Den har en trippel sikkerhetsfoldespenne med trykkmekanisme som sikrer enkel og sikker lukking.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:41 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sølv
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Conquest

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.