Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L4.984.4.52.6_1

Longines Flagship

L49844526

21.550 kr

Diameter

40 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Longines Flagship-kolleksjonen, først lansert i 1957, fortsetter å imponere med sine tidløse modeller og oppdaterte design. Disse klokkene fortryller elskere av klassiske og robuste ur. Med et bredt utvalg av tallskiver og størrelser, finner alle en klokke som passer perfekt.

Denne modellen har en rund kasse på 40 mm laget av stål, med ripebestandig safirglass som har flere lag antirefleksbelegg på undersiden for optimal lesbarhet. Baklokket er gjennomsiktig med safirglass, som gir innblikk i det intrikate urverket. Klokken er vanntett opptil 30 meter, noe som gir en solid, men komfortabel følelse på håndleddet.

Den sorte tallskiven er prydet med indekser og sølvpolerte visere, som gir klokken et elegant utseende. Klokken viser timer, minutter, sekunder og dato, drevet av kaliber L888 (basert på ETA A31.L01). Dette selvtrekkende mekaniske urverket slår med 25 200 vibrasjoner per time og har en gangreserve på opptil 64 timer, støttet av 21 juveler.

Lenken er laget av stål og har en foldespenne for ekstra sikkerhet og komfort.

Longines Flagship 40mm er det ideelle valget for de som søker en kombinasjon av tidløs eleganse og moderne pålitelighet. Denne klokken passer perfekt til både formelle og uformelle anledninger, og utstråler sofistikasjon og robusthet.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:40 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Flagship

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.