Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L37904666

Longines

L37904666

39.450 kr

Diameter

41 mm

Urverk

Materiale

Stål

Om klokken

Nyhet 2023!

De nye modellene i HydroConquest-kolleksjonen drives av et eksklusivt GMT-urverk som gjør det mulig å vise tid i to forskjellige tidssoner. Det er utstyrt med en balansefjær i silikon og innovative ikke-magnetiske komponenter som gjør dette urverket mer enn 10 ganger mer motstandsdyktig mot magnetfelt enn ISO 764-standarden.

Denne modellen har en diameter på 41 mm, en brun keramisk bezel og brun solstråleskive. Denne versjonen leveres på en lenke i stål med foldespenne. Uret drives av Calibre L844 og har en gangreserve på opptil 72 timer.

Spesifikasjoner

Kasse:
  • Diameter:41 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Brun
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:HydroConquest
  • Vanntetthet:30+ bar/300+ m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.