Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L37813069

Longines HydroConquest

L37813069

25.900 kr

Diameter

41 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

HydroConquest-serien er dedikert til menn og kvinner som søker etter en høytytende tidsenhet som kombinerer teknisk innovasjon og eleganse. Denne modellen i stål med keramisk bezel måler 41 mm. Den har en grønn matt skive med arabiske tall og indekser. Urverket er det automatiske L888, som har en gangreserve på opptil 72 timer.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:41 mm
  • Kassemateriale:Annet
Tallskive:
  • Skivefarge:Grønn
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:HydroConquest

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.