Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L2.357.4.99.6_1

Longines Master Collection 34mm

L23574996

32.900 kr

Diameter

34 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Nyhet 2024!

Som et tradisjonelt urmakerfirma har Longines produsert eksepsjonelle klokker siden starten. Longines Master Collection illustrerer perfekt denne tradisjonen. Denne kolleksjonen har vært en suksess siden lanseringen i 2005.

Modellen har en rund kasse i rustfritt stål med en diameter på 34 mm og en tykkelse på 9,20 mm. Safirglasset er ripebestandig og har flere lag med antirefleksbelegg på begge sider. Baksiden er gjennomsiktig med safirglass, som gir innsyn til urverket. Klokken tåler vann opptil 3 bar og veier 93,4 gram.

Tallskiven er grønn og prydet med 12 Top Wesselton VS-SI diamanter som timemarkører, med en totalvekt på 0.055 karat. Sølvpolerte visere gir klokken et raffinert utseende. Klokken viser timer, minutter, sekunder og dato. Den drives av et automatisk urverk, kaliber L888, som har 25'200 vibrasjoner per time og en gangreserve på opptil 72 timer takket være den monokrystallinske silisium balansefjæren.

Klokken leveres med en lenke i rustfritt stål og har en trippel sikkerhetsfoldespenne med trykknappmekanisme for ekstra sikkerhet og komfort.

Longines Master Collection er designet for de som verdsetter både teknisk presisjon og tidløs eleganse.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:34 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Grønn
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Master
  • Vanntetthet:3 bar/30 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.