Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Omega Seamaster Aqua Terra 41_220.10.41.21.03.005.png

Omega Seamaster Aqua Terra 41

O22010412103005

84.500 kr

Diameter

41 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

OMEGA Aqua Terra har en 41 mm stor kasse i polert og børstet rustfritt stål og leveres med en matchende stållenke. Skiven har et teakmønster i Omegas egen Summer Blue-farge med visere i en unik lyseblå Super-Luminova og en matchende, blått datovindu klokken 6.

På baksiden finner du en logoen for Seamaster fra 1956, Poseidon med sin trident ridende på to sjøhester. Dette er Omegas minnelogo fra 1956 og merkets nåværende design. Klokken drives av urverket Master Chronometer-kaliber 8900, sertifisert av METAS.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:41 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Blå
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Seamaster
  • Vanntetthet:15 bar/150 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

OMEGA_210.30.42.20.03.002_Closeup-Duo

Omega

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.