Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

O22032432210001

Omega Seamaster Aqua Terra Worldtimer

O22032432210001

136.900 kr

Diameter

43 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Denne modellen har en grønn tallskive og synlig på tallskiven er klokkens worldtimer funksjon. I tallskivens sentrum finner du en glassring med natt og dag indikator. Selve kassen i stål måler 43 mm og sitter på en grønn gummirem. Uret er drevet av Omega Master Chronometer calibre 8938 med 60 timers gangreserve, som kan sees gjennom kassens åpne baklokk.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:43 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Grønn
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Seamaster
  • Vanntetthet:15 bar/150 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

OMEGA_210.30.42.20.03.002_Closeup-Duo

Omega

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.