Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

omega-speedmaster-38-co-axial-chronometer-chronograph-38-mm-32415385060001-afc962 (1)

OMEGA Speedmaster 38

O32415385060001

227.200 kr

Diameter

38 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Om klokken

OMEGA Speedmaster 38 mm-kolleksjonen fokuserer på enkelhet, størrelse og farge. Denne klokken har en fullpolert urkasse i rustfritt stål og en bezel besatt med 52 diamanter. Kronen inneholder en enkelt diamant, noe som gir klokken et luksuriøst preg.

Den grønne PVD-tallskiven har horisontale ovale sub-dials med sølvbelegg og et vertikalt ovalt datovindu ved klokken 6. Time- og minutthendene er diamantpolerte, rhodiumbelagte og fylt med hvit Super-LumiNova som lyser grønt i mørket.

Klokken har en polert og børstet lenke i rustfritt stål, med OMEGAs patenterte komfortjusteringssystem. Seahorse-medaljongen preger det skrudde baklokket. OMEGA Co-Axial Calibre 3330 driver klokken, et selvtrekkende kronografverk med kolonnehjulsmekanisme og Co-Axial-escapement. Urverket gir en gangreserve på 52 timer og er offisielt sertifisert som kronometer.

Denne Speedmaster-modellen tilbyr imponerende funksjoner som kronograf, kronometer, datovisning, små sekunder og diamanter som fremhever klokkens eksklusive design.

Spesifikasjoner

Urverk:
 • Urverk:Automatisk
 • Gangreserve:52 timer
 • Kaliber:omega-3330
Kasse:
 • Diameter:38 mm
 • Glass:Safir
 • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
 • Skivefarge:Grønn
Øvrig informasjon:
 • Kolleksjon:Speedmaster
 • Materiale lenke/rem:Stål
 • Vanntetthet:10 bar/100 m
 • Garanti:5 år

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

OMEGA_210.30.42.20.03.002_Closeup-Duo

Omega

Helt siden starten, i 1848, har OMEGA vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har OMEGA vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna OMEGA, Speedmaster og deres link til NASA.