Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

332.12.41.51.03.001_1

OMEGA Speedmaster '57

O33212415103001

116.500 kr

Diameter

40,5 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

MEGA Speedmaster '57 hyller den legendariske originalen fra 1957 og er en av OMEGA's mest ikoniske klokker. Denne modellen har vært en del av alle seks måneoppdragene og symboliserer merkets eventyrlyst og pionerånd.

Modellen har en 40,5 mm kasse i rustfritt stål og en blå tallskive med rhodiumbelagte timemarkører og "Broad Arrow"-visere, alle med hvit Super-LumiNova. Den har et datovindu klokken 6, en liten sekundskive klokken 9, og 12-timers og 60-minutters kronografvisere på skiven klokken 3.

Den børstede bezelen har en svart tachymeterskala. På baksiden av kassen finner du en "Speedmaster '57"-gravering og et flatt safirglass med antirefleksbelegg på innsiden. Klokken kommer med en blå skinnrem med OMEGA-logo i positiv relieff på spennen.

Speedmaster '57 drives av det manuelle urverket OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 9906. Urverket har en gangreserve på 60 timer og sikrer høy presisjon.

Klokken er 13 mm tykk og veier cirka 80 gram, noe som gjør den både robust og komfortabel. Den har en vannmotstand på 50 meter, noe som gjør den praktisk for daglig bruk. Safirglasset er ripebestandig og har antirefleksbelegg på begge sider for optimal sikt.

OMEGA Speedmaster '57 Co-Axial Master Chronometer Chronograph 40.5 mm er perfekt for de som verdsetter både historisk arv og teknologisk innovasjon.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:40,5 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Blå
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Speedmaster
  • Vanntetthet:5 bar/50 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Omega

Helt siden starten, i 1848, har OMEGA vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har OMEGA vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna OMEGA, Speedmaster og deres link til NASA.