Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Omega Speedmaster Moonwatch_O31030425001001-3.png

Omega Speedmaster Moonwatch

O31030425001001

88.800 kr

Diameter

42 mm

Urverk

Manuell

Materiale

Stål

Om klokken

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis.

Den kanskje viktigste oppdateringen gjort på denne modellen i 2021 er ankomsten av urverket; Co-Axial Master Chronometer Caliber 3861. Det nye verket sørger for at klokken ikke vil bli påvirket av selv de mest ekstreme magnetfeltene som når 15.000 gauss. Hele klokken er Master Chronometer sertifisert - som har den høyeste standarden for presisjon, ytelse og magnetisk motstand i den sveitsiske klokkeindustrien. OMEGA har gjort enda flere endringer rundt håndleddet. En integrert, fullbørstet lenke med "fem-buet lenke per rad-design". I likhet med Moonwatch-stiler fra fortiden, inkluderer den en ny lås med en polert OMEGA-logo.

Videre er det gjort små endringer på bezel og tallskive. Som "prikken over 90" på bezelen og tallskiven som er tilbake til den historiske "step-dial".

Modellen måler fortsatt 42 mm og denne utgaven har hesaliteglass. Urverket, 3861, er et manuelt urverk som har en gangreserve på ca. 50 timer og modellen er vanntett til 50m.

Dersom modellen ikke er på lager blir det informert om estimert leveringstid ved bestilling.

Spesifikasjoner

Urverk:
 • Urverk:Manuell
 • Gangreserve:50 timer
 • Kaliber:3861
Kasse:
 • Diameter:42 mm
 • Baklokk:Lukket
 • Glass:Plexi
 • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
 • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
 • Kolleksjon:Speedmaster
 • Materiale lenke/rem:Lenke
 • Vanntetthet:5 bar/50 m
 • Garanti:5 år

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

OMEGA_210.30.42.20.03.002_Closeup-Duo

Omega

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.