Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

PAM01250_1

Panerai Luminor Due 42mm

PAM01250

85.900 kr

Diameter

42 mm

Urverk

Materiale

Om klokken

Opplev tidløs eleganse og presisjon med Panerai Luminor Due. Denne klokken kombinerer sofistikert design og sveitsisk urmakerkunst. Den har et automatisk urverk, P.900-calibre, som leverer en enestående ytelse. Med 23 juveler, en frekvens på 28 800 svingninger i timen, og en imponerende gangreserve på 3 dager, tilbyr denne klokken pålitelighet og holdbarhet. Urverket består av 171 komponenter og inkluderer Incabloc® anti-sjokk system.

Den polerte stålkassen med en diameter på 42 mm og matchende polert bezel gir et klassisk og elegant utseende. Den antrasittfargede solbørstede tallskiven har lysende arabiske tall og timemarkører som skaper en vakker visuell kontrast. Datovinduet plassert klokken 3 og de små sekundene klokken 9 gir en balansert og funksjonell tallskive.

Panerai Luminor Due har vannmotstand opp til 3 bar (ca. 30 meter), noe som gjør den egnet for daglig bruk. Klokken kommer med en svart alligatorrem som fullfører det elegante designet. Med PAM Click Release System™ bytter du enkelt remmen etter ønske. Den ikoniske kronbeskyttelsen sikrer ekstra sikkerhet og funksjonalitet.

Spesifikasjoner

Kasse:
  • Diameter:42 mm
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Luminor Due

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.