Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

PAM01371_1

Panerai Luminor Quaranta 40mm

PAM01371

91.700 kr

Diameter

40 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Oppdag Panerai Luminor Quaranta, en klokke som forener elegant design med avansert funksjonalitet. Denne klokken har et automatisk urverk, P.900-calibre, som gir enestående presisjon. Med 23 juveler, en frekvens på 28 800 svingninger i timen og en imponerende gangreserve på 3 dager, leverer denne klokken både pålitelighet og holdbarhet. Urverket består av 171 komponenter og inkluderer Incabloc® anti-sjokk system.

Urkassen, med en diameter på 40 mm, bruker AISI 316L børstet stål for et solid og moderne utseende. Den polerte stålbezelen tilfører en ekstra dimensjon av eleganse. Den hvite tallskiven har lysende arabiske tall og timemarkører som sikrer utmerket lesbarhet under alle forhold. Datovinduet ved klokken 3 og små sekunder ved klokken 9 gir en balansert og funksjonell tallskive.

Panerai Luminor Quaranta tåler vann opp til 10 bar (ca. 100 meter), noe som gjør den egnet for ulike vannsporter og daglig bruk. Klokken leveres med en sort alligatorrem som gir både komfort og eleganse. Med det raske utløsningssystemet kan du enkelt bytte remmen etter ønske. Den ikoniske kronebeskyttelsen sikrer ekstra funksjonalitet og sikkerhet.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:40 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Hvit
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Luminor
  • Vanntetthet:10 bar/100 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.