Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

PAM01365-skalert

Panerai Luminor Quaranta Bitempo

PAM01365

107.900 kr

Diameter

40 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Nyhet 2023!

Panerai presenterer Luminor Quaranta BiTempo, en modell som hyller merkets arv ved å plukke opp klassiske designelementer som sekundviser kl. 9, «pillow case» kasse og kronebeskytter. Modellen i stål har en 40 mm stor kasse og en sort skive med arabiske tall kl. 6 og kl. 12 belagt med grønn superluminova. GMT-viseren har en spiss som lyser blått når det er mørkt. På skiven er det inngravert BiTempo, som betyr ‘to tidssoner’ på italiensk, en hyllest til den italienske designttradisjonen og arven.

Gjennom baklokket i safirglass kan man se det automatiske urverket Calibre P.900 som har tre dagers gangreserve. Klokken kompletteres av en PAM click-release sort alligatorrem med en trapesformet børstet stålspenne.

 

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:40 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Luminor
  • Vanntetthet:10 bar/100 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.