Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

PAM02973_1

Panerai Submersible 42mm

PAM02973

112.600 kr

Diameter

42 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Oppdag Panerai Submersible, en klokke som kombinerer robust funksjonalitet med raffinert design. Denne klokken er utstyrt med et automatisk urverk, P.900-calibre, som leverer enestående presisjon. Med 23 juveler, en frekvens på 28 800 svingninger i timen og en imponerende gangreserve på 3 dager, tilbyr denne klokken både pålitelighet og holdbarhet. Urverket består av 171 komponenter og inkluderer Incabloc® anti-sjokk system.

Den børstede stålkassen, med en diameter på 42 mm, gir et solid og moderne utseende. Bezelen i børstet stål roterer mot klokken og har en gradert skala, noe som tilfører både funksjonalitet og stil. Den sorte tallskiven med lysende timemarkører og prikker gir utmerket lesbarhet under alle forhold. Datovinduet ved klokken 3 og små sekunder ved klokken 9 skaper en balansert og funksjonell tallskive.

Panerai Submersible tåler vann opp til 30 bar (ca. 300 meter), noe som gjør den perfekt for dykking og andre vannsporter. Klokken har en sort gummirem som sikrer både komfort og holdbarhet. Den ikoniske kronbeskyttelsen gir ekstra sikkerhet og funksjonalitet.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:42 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Submersible
  • Vanntetthet:30+ bar/300+ m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.