Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

PAM02223

Panerai Submersible Bianco 42

PAM02223

112.600 kr

Diameter

42 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Denne Submersible Bianco modellen måler 42 mm og har en kasse i børstet stål. Uret drives av det automatiske urverket P.900 calibre, med en gangreserve på 3 dager. Klokken har en bezel i børstet stål som er roterbar mot klokken med en gradert skala. Tallskiven er hvit og har datovisning kl 3 og liten sekundviser kl 9. Uret er vanntett til 300m og leveres på en sort gummirem.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:42 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Hvit
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Submersible
  • Vanntetthet:30+ bar/300+ m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.