Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rapport London_W212.png

Rapport London Paramount Twelve Watch Winder

W212

73.490 kr

Om produktet

En presist konstruert multiklokkewinder for den ivrige klokkesamleren. Paramount winderen rommer tolv av dine verdsatte automatiske klokker i et elegant skap i ibenholt eller valnøtt. Døren med fingeravtrykkslås åpner opp til en jevn grå fløyel og bakbelysning. Tolv klokkeputer i skinn er justerbare for å passe alle klokkestørrelser, og rotasjonsinnstillinger kan kontrolleres via LCD- berøringsskjermen.

Winderen måler 370 x 560 x 205mm (b x h x d)

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.