Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rapport London 6 Watch Winder_W556.png

Rapport London 6 Watch Winder

W556

31.990 kr

Om produktet

Rapport London anser seg for å være eksperter i verden av watchwinders, og derfor kan man trygt si at Formula Watch Winder er det perfekte stedet å oppbevare seks av dine ur.

Holde de automatiske klokkene dine trygge og jevnt tikkende i denne flotte ibenholt- eller karbonfiber winderen. Formula har en låsbar front og glassdør med tre tydelige striper på tvers av fronten. Winderen har interiør i fløyel, innvendig belysning og en LCD- berøringsskjerm.

Winderen måler 270 x 400 x 200mm (b x h x d)

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.