Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rapport London EVO Winder Polar White_EVO41.png

Rapport London EVO Winder Polar White

EVO41

4.990 kr

Om produktet

Denne winderen fra Rapport London er bygget i tre, finishert med flere strøk med lakk. Selve klokkeholderen er dekket i sort skinn, har gummierte klips og er fullt justerbar for størrelse og stil på lenken/remmen. Windermekanismen går nesten lydløst og den tilbyr flere kontrollnivåer tilpasset de fleste automatiske klokkene på markedet i dag.

Denne modellen er i fargen polar white. Dimensjoner: 120x120x146 mm

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.