Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

WBP231J.BA0618_1

TAG Heuer Aquaracer 300 Date 36mm

WBP231J.BA0618

44.950 kr

Diameter

36 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Opplev ekte dykkerytelse med TAG Heuer Aquaracer 36mm. Denne klokken har en iøynefallende 36 mm kasse og en frisk, rosa tallskive med bølgemønster. Den trykkbestandige profesjonelle modellen tåler alle forhold og er en essensiell følgesvenn for dine prestasjoner. Den bølgemønstrede tallskiven i levende rosa skiller seg ut, innrammet av en sort keramisk bezel og aksentuert med timemarkører i VS-diamanter (diameter 1,40 mm, 0,07 CT).

Den robuste og tekniske stålkassen på 36 mm er vanntett ned til 300 meter og drives av Calibre 5 automatic-urverket, som gir pålitelig ytelse. Klokken leveres med et tynt, avsmalnende stålarmbånd med finjustering, som garanterer pålitelighet under alle forhold.

TAG Heuer Aquaracer 36mm er mer enn bare en klokke. Den er en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet, designet for å tåle de tøffeste forholdene. Enten du er under vann eller på land, vil denne klokken være din pålitelige partner.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:36 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Rosa
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Aquaracer
  • Vanntetthet:30+ bar/300+ m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.