Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

CBN2A5A.FC6481

TAG Heuer Carrera

CBN2A5A.FC6481

89.300 kr

Diameter

44 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Med elegante toner i sort og roségull setter denne Carreraen en ny standard innen eksklusiv tidtaking. I den 44 mm store kassen av stål finner man det legendariske Calibre HEUER02 Automatic-urverket med 80 timers gangreserve. 18K roségull pryder visere, indekser, kronen og trykknappene. Det sporty og elegante designet fremheves av en sort alligatorarrem med foldespenne.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:44 mm
  • Kassemateriale:Gull/stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Carrera
  • Vanntetthet:10 bar/100 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana», et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.