Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

WBN2413.BA0621_1

TAG Heuer Carrera Date

WBN2413.BA0621

44.350 kr

Diameter

29 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

TAG Heuer Carrera Calibre 9 Automatic er en klokke som utstråler eleganse og selvtillit. Denne prestisjefylte modellen kombinerer moderne teknologi med tidløst design, perfekt for kvinner som ønsker både stil og funksjonalitet i en og samme klokke. Med sitt urbane utseende og luksuriøse detaljer, er denne klokken et ideelt valg for den som vil skille seg ut.

Klokken har en slank 29 mm kasse i polert stål som gir et raffinert og luksuriøst utseende. Den blå solstråle-tallskiven oser av selvtillit, mens de dramatiske diamantmarkørene på timene gjør et uovertruffent inntrykk. Totalt 11 diamanter, med en samlet vekt på 0,089 karat, pryder tallskiven.

Calibre 9-urverket, et automatisk selvopptrekkende urverk, driver klokken. Urverket har en gangreserve på 40 timer og opererer med en frekvens på 28 800 VPH (4 Hz), noe som sikrer presis tidtaking.

Den 10,75 mm tykke kassen har en vannmotstand på opptil 100 meter, beskyttet av et ripebestandig safirglass. Den fine kombinasjonen av børstede og polerte overflater på stållenken gir både komfort og et elegant preg. Låsen er en foldespenne med trykknapper, som sikrer klokken godt på håndleddet.

TAG Heuer Carrera Calibre 9 Automatic 29 mm kombinerer eleganse og ytelse, og er perfekt for den moderne kvinnen. Denne klokken, med sine elegante linjer og luksuriøse detaljer, er designet for å tåle enhver utfordring.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:29 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Blå
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Carrera
  • Vanntetthet:10 bar/100 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana», et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.