Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

SBR8081.BT6299_1

TAG Heuer Connected Cal. E4, 42mm

SBR8081.BT6299

19.450 kr

Diameter

42 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Om klokken

Utforsk en ny dimensjon av luksus med den helsirte TAG Heuer Connected 42mm. Denne slående luksuriøse smartklokken kombinerer robustheten av ultralett grad 2 titan med gummiremmens allsidighet. Designet for å maksimere dine beste prestasjoner, er denne klokken en sømløs forlengelse av deg selv.

TAG Heuer Connected leverer en batteritid som varer hele dagen, selv under overvåking av velvære. Skiven integrerer tilpassede tallskiver og dedikerte sportsapper, slik at du kan sette og nå dine mål. Den perfekt runde, matt sorte DLC-belagte grad 2 titan-kassen er vannbestandig ned til 50 meter og har ergonomiske ståltrykkere og krone som matcher.

Som den letteste smartklokken noensinne utviklet av TAG Heuer, er 42mm Connected Watch Titanium et utsøkt stykke for alle med en aktiv livsstil. Klokken er den perfekte følgesvennen for løpere og fjellentusiaster, takket være funksjonen Trail & Hiking som lar deg overvåke innsatsen din med Altitude Gained-metrikken.

I esken finner du TAG Heuer Connected-klokken, hurtigstartsguide, bruksanvisning og TAG Heuer internasjonal garanti. Medfølgende tilbehør inkluderer USB-C kabel, ladedokk og hovedkontakt.

TAG Heuer Connected 42mm kombinerer elegant design med overlegen funksjonalitet, og tilbyr enestående ytelse for både hverdagsbruk og eventyr. Denne smartklokken er den ultimate følgesvennen for deg som ønsker det beste innen teknologi og stil.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:42 mm
  • Kassemateriale:Titan
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Connected
  • Vanntetthet:5 bar/50 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.