Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

CAZ101AL.FT8052_1

TAG Heuer F-1 Red Bull

CAZ101AL.FT8052

26.150 kr

Diameter

43 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Om klokken

Kjør inn til seier med TAG Heuer Formula 1 Red Bull Racing Special Edition. Denne sportslige klokken kombinerer dynamisk design og unikt utseende for å feire samarbeidet mellom TAG Heuer og Red Bull Racing. Med en kraftfull kronograf som setter tempoet, er denne klokken skapt for handling og eventyr.

Den blå solbørstede tallskiven med røde og gule detaljer, rhodiumbelagte visere og timemarkører gir enestående stil under alle forhold. Klokken har en teksturert blå gummirem med en spenne inngravert med TAG Heuer-logoen, som gir et energisk og sporty utseende.

TAG Heuer Formula 1 Red Bull Racing Special Edition kombinerer funksjonalitet og stil, og er ideell for både hverdagsbruk og sportsaktiviteter. Med sitt iøynefallende design og pålitelige ytelse, er denne klokken en perfekt følgesvenn for den moderne, aktive mannen.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:43 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Blå
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Formula 1
  • Vanntetthet:20 bar/200 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.