Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

WAZ2011.BA0843_1

TAG Heuer Formel 1

WAZ2011.BA0843

32.800 kr

Diameter

43 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Opplev den urbane og maskuline stilen med TAG Heuer Formula 1 43mm Calibre 5 Automatic. Denne sportslige klokken har en grå tallskive og et armbånd i fint børstet og polert stål og keramikk. Den er en robust utholdenhetsmaskin, drevet av det pålitelige Calibre 5-urverket, designet for å vare.

Klokken tåler vann ned til 200 meter. Hender, indekser og de store 12- og 6-tallene på tallskiven er lettleste under alle forhold. Safirglasset beskytter tallskiven mot daglig slitasje og utfordringer.

TAG Heuer Formula 1 43mm Calibre 5 Automatic kombinerer funksjonalitet og stil. Denne klokken passer både til hverdagsbruk og sportsaktiviteter. Med sitt tøffe design og pålitelige ytelse er den en ideell følgesvenn for den moderne mannen.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:43 mm
  • Kassemateriale:Annet
Tallskive:
  • Skivefarge:Grå
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Formula 1
  • Vanntetthet:20 bar/200 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.