Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

CAZ101AT.BA0842_1

TAG Heuer Formula 1 Gulf Edition

CAZ101AT.BA0842

28.550 kr

Diameter

43 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Om klokken

Opplev den ultimate kombinasjonen av kraft og stil med TAG Heuer Formula 1 43mm Quartz. Denne klokken feirer det ikoniske partnerskapet mellom TAG Heuer og Gulf og er perfekt for racingentusiaster. Med Gulf's karakteristiske blå og oransje farger og en robust konstruksjon, er denne klokken både et symbol på seier og et uttrykk for dristig design.

De ikoniske blå og oransje stripene fra Gulf pryder den sporty blå solbørstede tallskiven og sub-dialsene. Disse fargene gir klokken et umiskjennelig preg av seier. Den finebørstede stålkassen har en robust skrukrone med spesialgravering som gir klokken en unik aura.

Denne klokken er bygget for fart. Den tre-rads stållenken har foldespenne, dobbel sikkerhetslås og førerutvidelse som kan brukes over en kjøredrakt. Klokken passer for dristige sjeler som tør å utfordre grensene.

TAG Heuer leverer Formula 1 Gulf Edition i en spesialdesignet eske, perfekt for oppbevaring av denne unike klokken. Denne klokken er en ideell gave eller et samlerobjekt.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:43 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Blå
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Formula 1
  • Vanntetthet:20 bar/200 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.