Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

TAG Heuer F-1 Red Bull Racing_CAZ101AL.BA0842.png

TAG Heuer Formula 1 Red Bull Racing Quartz

CAZ101AL.BA0842

27.950 kr

Diameter

43 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Om klokken

Som en del av et unikt samarbeid, er TAG Heuer Formula 1 Red Bull Racing Special Edition klar til å sette tempoet. Denne dynamiske kronografen er en passende hyllest til to energiske ledere innen sine felt og en ekte utfordrer. Denne spesialutgaven feirer samarbeidet mellom TAG Heuer og Red Bull Racing med en unik innpakning og en spesiell gravering på baklokket.

Modellen i stål som måler 43mm har en blå tallskive med røde og gule detaljer. Modellen drives av et quartz urverk, er vanntett til 200m og presenteres på en stållenke.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:43 mm
  • Baklokk:Lukket
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Blå
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Formula 1
  • Materiale lenke/rem:Lenke
  • Vanntetthet:20 bar/200 m
  • Garanti:2 år

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.