Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

CBL2111.BA0644_1

TAG Heuer Monaco Chronograph

CBL2111.BA0644

93.550 kr

Diameter

39 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

TAG Heuer Monaco Calibre Heuer 02 Automatic 39 mm, ER en ikonisk klokke som kombinerer moderne teknologi med klassisk design. Denne klokken, kjent for sitt firkantede design, har en robust 39 mm kasse i rustfritt stål som gir en distinkt og tidløs stil. Den blå tallskiven har to hvite kronografskiver og en datovisning klokken 6, noe som gir klokken et sporty og samtidig sofistikert utseende.

Klokken drives av Calibre Heuer 02-urverket, et automatisk selvopptrekkende urverk som gir en imponerende gangreserve på 80 timer. Urverket opererer med en frekvens på 28 800 VPH (4 Hz) og kan beundres gjennom safirglasset på baksiden av kassen. Dette gir en klar utsikt til det intrikate urverket og de røde detaljer som legger til en moderne touch.

Den rustfrie stållenken har en foldespenne som sikrer at klokken sitter trygt og komfortabelt på håndleddet. Kassen har en høyde på 15,2 mm, noe som gir den en solid følelse uten å være for tung. Klokken er også vanntett opp til 100 meter, noe som gjør den praktisk for daglig bruk og ulike aktiviteter.

TAG Heuer Monaco Calibre Heuer 02 Automatic 39 mm er mer enn bare en klokke; det er et stilikon som kombinerer historie og innovasjon på en enestående måte. Denne klokken er perfekt for den moderne mannen som verdsetter både estetikk og funksjonalitet.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:39 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Blå
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Monaco

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.