Om oss

Urmaker Bjerke ble etablert i 1923. I 100 år har vi vært en anerkjent og ledende leverandør av ur – til kunder som setter ekstra høye krav til kvalitet og service. Urmaker Bjerke har et nært og eksklusivt samarbeid med mange av de fremste urprodusentene i verden, og tilbyr ur for enhver smak og anledning.

For oss handler klokker like mye om følelser som om tid, og det er noe spesielt med å ha et mekanisk urverk på armen. Satt sammen av hundrevis av små tannhjul, skruer og deler som gir deg riktig tid med en presisjon som er helt utrolig. Lidenskapen for klokker deler vi med våre kunder som også verdsetter tradisjoner, håndverk, kvalitet og design. Vi ser på klokker som en investering det er viktig å ta vare på, og mekaniske ur trenger litt omsorg. Derfor har vi et eget verksted, med urmakere som er autoriserte til å reparere og vedlikeholde alle merkene vi fører. Kjøper du klokken din hos oss er det greit å vite at vi har vært her i hele 100 år. Vi ønsker å være kjent for god service, fagkunnskap og ikke minst en god klokkeprat når du trenger det. Det har vi tenkt å fortsette med i minst 100 år til.

-fordi tiden er verdifull

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler som invitasjoner til eksklusive arrangementer og prioritert leveringstid på service.

Les mer

Karl Johans gate 31, Oslo

I Karl Johans gate 31 har gleden av å tilby over 400 kvadratmeter full av inspirasjon og opplevelser. Flere av våre merker har egen ”shop-in-shop” avdeling, designet av fabrikkenes anerkjente sjefdesignere. Merkene som føres er Patek Philippe, Rolex, Blancpain, IWC Schaffhausen, Omega, Panerai, H. Moser & Cie, Breitling, Tudor, TAG Heuer, Longines, og Montblanc.

Kontakt:

Urmaker Bjerke
Karl Johans gate 31, 0159 Oslo
Tlf: 23 01 02 10
Salg: salg.kj@urmaker-bjerke.no
Service: service.kj@urmaker-bjerke.no

Åpningstider:

Mandag-Fredag 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-16.00
Åpningstider julen 2023

Nedre Slottsgate 11, Oslo

I Oslos mest fasjonable handlegate, ligger vår eksklusive urforretning. Her vil du bli møtt av et kunnskapsrikt personale som gjør sitt ytterste for å gi deg en hyggelig uropplevelse. Merkene som føres er Breguet, Rolex, Vacheron Constantin, A. Lange & Söhne, Cartier, Jaeger-LeCoultre, Omega, Hublot, Breitling, Tudor, TAG Heuer og Longines.

Kontakt:

Urmaker Bjerke
Nedre Slottsgate 11, 0157 Oslo
Tlf: 22 42 60 50
Salg: salg.nsgt@urmaker-bjerke.no
Service: service.nsgt@urmaker-bjerke.no

Åpningstider:

Mandag-Fredag 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-16.00
Åpningstider julen 2023

Strandgaten 7, Bergen

Urmaker Bjerke ønsker velkommen til vår butikk i Strandgaten 7. Urmaker Bjerke har blitt et begrep blant urinteresserte bergensere som setter pris på god service, stort utvalg og hyggelig atmosfære. Her fører vi et bredt utvalg av ur fra Rolex, Cartier, IWC Schaffhausen, Tudor, Breitling, TAG Heuer, Omega og Longines. I tillegg har vi også vår egen urmaker og verksted i butikken i Bergen.

Kontakt:

Urmaker Bjerke
Strandgaten 7, 5013 Bergen
Tlf: 55 23 03 60
Salg: salg.bergen@urmaker-bjerke.no
Service: service.bergen@urmaker-bjerke.no

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 09.00-18.00
Lørdag: 10.00-16.00
Åpningstider julen 2023

Nettbutikk

I vår nettbutikk har vi gleden av å tilby et stort utvalg av de merkene Urmaker Bjerke er autorisert forhandler av. Handler du i vår nettbutikk får du også de samme gode kundefordelene som i våre butikker. Vi tilbyr fleksible og sikre anerkjente betalingsløsninger, samt VIPPS. Les mer om vår nettbutikk og betingelser her.

Vår nettbutikk er åpen for bestilling hele døgnet, alle dager i året. Vi håndterer ordre fortløpende og har du spørsmål er vi tilgjengelige i tidsrommet 08.00-16.00 på hverdager.

Kontakt:

Epost: nett@urmakerbjerke.no

Bjerke Vintage & Pre-Owned //Nettbutikk

Bjerke Vintage & Pre-Owned er Urmaker Bjerke sin satsning på bruktmarkedet innen klokkeverden. Urmaker Bjerke ønsker å tilby en trygg og sikker plattform for kjøp og salg av bruktklokker. Alle klokker som er lagt ut for salg har blitt grundig vurdert av våre sertifiserte urmaker, og selges etter at nødvendig vedlikehold og reparasjoner er gjennomført.

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess. Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Kjøp og salg foregår via egen nettbutikk, men visning av klokkene kan gjøres etter avtale.

På Urmaker Bjerkes nettside kan du handle et stort utvalg av våre merker på en trygg, sikker og enkel måte. Det er 2 års internasjonal garanti fra kjøpsdato på alle våre varer, så fremt ikke annet fremkommer og du får de samme gode kundefordelene som i butikk.

Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Du kan også velge å hente produktet i en av våre butikker.

Når du handler i Urmaker Bjerkes nettbutikk vil du ha muligheten til å velge mellom flere sikre betalingsmuligheter, som for eksempel Mastercard og Vipps.

trygg handel – sikker betaling – gratis levering – hent i butikk