I Urmaker Bjerkes nettbutikk kan du handle på en trygg, sikker og enkel måte. Vi er en autorisert forhandler av merkene vi fører, noe som innebærer at vi er en godkjent forhandler. Det er minimum 2 års internasjonal garanti fra kjøpsdato på alle våre varer, så fremt ikke annet fremkommer. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje på produktet. Som kunde i vår nettbutikk har du også 14 dagers angrerett ihht Angrerettloven.

Vi tilbyr gratis frakt på alle ordrer og varene vil bli levert via Bring.

Samtlige priser er angitt i norske kroner. Merverdiavgiften er inkludert i prisen. Vi gjør vårt beste for at all informasjon på våre nettsider skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelser, priser eller annen informasjon som fremkommer på våre nettsider. De bilder som presenteres av respektive produkt kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For å kunne handle i Urmaker Bjerkes nettbutikk må du ha fylt 18 år.

Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no dersom du har noen spørsmål, så vil vi hjelpe deg.

DIN BESTILLING

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en automatisk ordrebekreftelse. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om den er i overensstemmelse med bestillingen.
Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av den dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få tilbakemelding om dette.
Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører.

GARANTI

Det er minimum to års internasjonal garanti på alle produkter fra kjøpsdato, med mindre annet fremkommer. Merkene Urmaker Bjerke fører har ulik lengde på sin garanti. Hvor lang garantien er fremkommer tydelig i produktets instruksjonshefte. Ved kjøp i vår nettbutikk fyller vi ut garantikortet i henhold til merkets retningslinjer og aktiverer disse elektronisk for de merkene dette gjelder.

SIKKER BETALING

Når du handler i Urmaker Bjerkes nettbutikk vil du ha muligheten til å velge mellom flere sikre betalingsmuligheter. Dette er de valgene du har:

• Betaling med VISA eller Mastercard. Inkludert Amex.
• VIPPS
• Eventuelt kan du ta kontakt med oss på mail nett@urmaker-bjerke.no og overføre via nettbank.

LEVERINGSBETINGELSER

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager.
Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrefristskjema vil bli sendt sammen med varen. Varen kan byttes i annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken ihht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger og varen sendes via Bring. Du kan enten velge å hente pakken på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no.

RETUR OG BYTTERETT
14 DAGERS ANGRERETT

Når du handler i Urmaker Bjerkes nettbutikk skal du alltid føle deg helt trygg, og vi forholder oss til Forbrukerkjøpsloven og Angrerettloven.

Ihht. Angrerettloven har du rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for kjøp varer og enkelte tjenester over internett uten å oppgi grunn, ved å melde fra innen 14 dager etter at varen og angrerettskjema er mottatt. Melding om bruk av angreretten må være sendt til oss innen utløpet av fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Man har ikke angrerett på graverte varer. Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet være levert oss i tilnærmet mengde og stand som du mottok den (les mer under «Retur av varer»).

Har du spørsmål om Angrerettloven, Forbrukerkjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker kan du kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke. Informasjon finner du på www.forbrukerradet.no.

RETUR AV VARER

Hvis du har mottatt en vare som er feilbestilt eller som du ikke ønsker å beholde, kan du returnere varen til oss. Se da på angrerettskjemaet som fulgte med varen. Dette skjemaet skal alltid følge med varen når du sender den i retur. Varer kan returneres til oss hvis det skulle være en feil på varen, du har mottatt feil vare, mottatt varer du ikke har bestilt eller at du angrer på kjøpet. Ihht. Angrerettloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du har mottatt varen.

Når varen returneres må den være ubrukt og sendes i original forpakningen med alle etiketter på. Eventuell returforsendelse må betales av deg.

Dersom du har mottatt varen i gave er angrerettskjemaet og kvittering sendt til betaler av gaven. Varen kan enten byttes i annen vare i en av våre fire butikker eller du kan bytte via nettbutikken.

For ytterligere spørsmål angående retur kan du ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no i tidsrommet 08.00-16.00 mandag-fredag.
Varene sendes til følgende adresse:
Urmaker Bjerke AS, Øvre Slottsgate 11, 0157 Oslo