Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

LVMH Watch Week 2024

TH_Carrera

Oppdatert

14. februar 2024

LVMH Watch Week markerer starten på et nytt klokkeår. Blant merkene som lanserer sine første nyheter for året finner vi TAG Heuer og Hublot. Vi har sett nærmere på noen av de spennende modellene som ble lansert, og grønt er virkelig en gjenganger for merkene.


TAG Heuer

TAG Heuer Carrera Chronograph

TAG Heuer markerer inngangen til det nye året med lansering av den imponerende TAG Heuer Carrera Chronograph. Denne klokken, inspirert av det ikoniske «DATO-designet», tar steget videre ved å inkludere en modell med den berømte komplikasjonen tourbillon. Det nye tilskuddet kombinerer det populære 2023 Glassbox-designet med en forlokkende tealgrønn estetikk, samtidig som de hedrer TAG Heuers rike arv innen racing.

For å forstå den rike historien bak den ikoniske Carrera-kolleksjonen må man se nærmere på historien. Carrera-kolleksjonen debuterte i 1963 uten datokomplikasjon, men utviklet seg raskt. I 1966 ble datofunksjonen introdusert klokken 12, og tre år senere, i 1968, flyttet datovinduet seg til klokken 9. Dette markerte fødselen av det ikoniske «DATO-designet», et symbol på TAG Heuers forpliktelse til presisjon og stil.

02_CBS2211FC6545_1-1

En bemerkelsesverdig modell fra den tiden, Carrera 45 Date, ble raskt populær på grunn av sitt moderne design og enestående lesbarhet. Med en urskive preget av kontrastfylte sort-hvite elementer, representerer denne klokken Jack Heuers filosofi om lesbarhet. Denne DATO-modellen, med sitt karakteristiske mono-urskivedesign, ble til slutt oppgradert gjennom et samarbeid med Hodinkee i 2021.

01_CBS2211FC6545_1-1
TAG Heuer Carrera Chronograph kombinerer tradisjon og innovasjon ved å beholde vintage-stilen, samtidig som den har tekniske forbedringer og en børstet urskive. Laget av stål med rhodium-belagte indekser og visere, gir denne klokken et unik design med sin tealgrønne urskive og Glassbox-glasset for enkel lesbarhet. Klokken har også et åpent baklokk som avslører TAG Heuers in-house urverk Heuer 02 med 80-timers gangreserve.

Et annet imponerende tillegg er TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon, med en elegant tealgrønn urskive og en tourbillon-komplikasjon plassert klokken 6. Denne klokken gir en fantastisk utsikt til tourbillonen takket være det buede safirglasset i Glassbox-designet.

Tealgrønt blir utpekt som Carrera-kolleksjonens definerende farge, og denne nyansen hylles som en historisk referanse til vintage grønn man finner på racerbiler fra 20- til 60-tallet. Dette valget viser TAG Heuers racingarv og beriker samlingen med en frisk dimensjon. Den harmoniske blandingen av blått og grønt i tealgrønt bekrefter TAG Heuers unike visjon og historiske betydning.

01_CBS5011FC6566_1-1

I denne reisen gjennom tid, fra Carreras debut i 1963 til dagens utvikling i 2024, blir det tydelig at TAG Heuer Carrera Chronographs ikke bare er klokker: de er symbolske representanter for TAG Heuers arv, som appellerer til klokkeentusiaster globalt.


TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph - Nye dimensjoner i eleganse og ytelse

TAG Heuer tar Aquaracer kolleksjonen til nye høyder med lanseringen av Aquaracer Professional 200 Solargraph. Disse klokkene, designet for langvarig ytelse og enkel bruk utendørs, kommer i en frisk størrelse på 34 mm.

Historien til Aquaracer går tilbake til 1978, og nå, etter suksessen med Solargraph-teknologien, utvider TAG Heuer serien med nye modeller på 34 mm. Klokkene beholder de ikoniske Aquaracer-funksjonene, inkludert den roterende bezelen, skrukrone og 200 meters vanntetthet.

06_WBP1315-WBP1311_1-1

Serien introduserer fem nye urskiver, inkludert TAG Heuers signatur Polar Blue og perlemor. Designmessig moderniserer TAG Heuer de ergonomiske lugsene og introduserer en slankere profil med kun 9,5 mm tykkelse.

08_WBP1311-WBP1313-WBP1315_1-1
Utrustet med Solargraph quartz-urverket, tilbyr Aquaracer Solargraph kolleksjonen både tid og datofunksjon. Solargraph urverket bruker solenergi og eliminerer behovet for batteribytte. Med 5 års utvidet garanti er dette en klokke som kombinerer eleganse og funksjonalitet, perfekt for enhver anledning.

TAG Heuer Connected Calibre E4

TAG Heuer, kjent som en pioner innen smartklokker, og presenterer stolt sitt nyeste tilskudd til 45mm E4-kolleksojnen: TAG Heuer Connected Calibre E4 i en fortryllende grønnfarge. Denne klokken kombinerer det tradisjonelle med banebrytende teknologi.

Siden lanseringen av den første TAG Heuer Connected-klokken i 2015, har TAG Heuer vært en ledende aktør innen smartklokker, og nå tar de et skritt videre ved å inkorporere elegansen av sport og den populære grønnfargen i den nyeste modellen.

Denne 45mm Connected-klokken har en solid stålkasse og en bemerkelsesverdig grønn keramisk bezel, som perfekt utfyller den matchende grønne gummiremmen. TAG Heuer har nøye sammensatt disse elementene for å skape en visuelt tiltalende helhet.

CWGREEN_SBR8A14BT6317_BEAUTY_2-5f

Calibre E4, kjent for sitt stålur og svartbelagte stålkron, presenteres med tre urskiver - Mirage, Prism, og Chromatic - hver prydet med nyanser av grønt som gjenspeiler rammen. Disse valgene gir en dynamisk touch uten å gå på kompromiss med elegansen og kan tilpasses andre E4-klokker.

For brukere som ønsker å integrere klokken i en aktiv livsstil, tilbyr TAG Heuer Connected en rekke digitale tjenester og tilpassede apper. Wellness-appen gir en omfattende oversikt over helsemålene, mens Sports-appen sporer nøyaktig ulike sportsaktiviteter, inkludert løping, sykling, svømming og golf.


Hublot

Kunstnerisk fusjon i Hublots nyeste Mesterverk - Classic Fusion Tourbillon Orlinski

Hublot fortsetter å imponere med sitt nyeste mesterverk, Classic Fusion Tourbillon Orlinski, et resultat av samarbeidet med den anerkjente kunstneren Richard Orlinski. Denne unike klokken kombinerer dristige designelementer, en åpen tourbillon, og avansert mekanikk for å skape et kunstverk for håndleddet.

Orlinski, kjent for sine iøynefallende skulpturer, har bidratt til å forme Classic Fusion-kolleksjonen siden 2017. Hans kunstneriske innflytelse er tydelig i klokkens dristige konturer, skulpturerte bezel, og nøye utformede indekser. Classic Fusion Tourbillon Orlinski er ikke bare en klokke; den er et kunstverk som tar "Art of Fusion" til nye høyder.

Classic-Fusion-Tourbillon-Orlinki-Sky-Blue-LS-2

Denne ekstraordinære klokken er tilgjengelig i to levende farger: strålende, solfylt gul og rolig himmelblå. Det manuelt opptrukne HUB6021-urverket gir fem dagers gangreserve og presenterer en åpen tourbillon klokken 6.

Clasqqsic-Fusion-Tourbillon-Orlinki-Yellow-Magic-LS
Klokkens 45 mm kasse gjenspeiler Orlinskis signaturstil, og hans kunstneriske innflytelse kan sees i hver detalj, fra kronen til de H-formede skruene rundt bezelen. Safirglasset på forsiden og baksiden gir en fascinerende innsikt i urverkets kompleksitet og fanger lyset på en unik måte.

I tillegg til det imponerende designet, viser Hublot og Orlinski en eksepsjonell forståelse av kontrast og harmoni. Mens den solfylte gule modellen utstråler varme og vitalitet, fremhever den himmelblå varianten en roligere og klarere atmosfære. Med begrenset produkjson på kun 30 eksemplarer av hver modell, representerer denne klokken ikke bare tid, men også en sjelden mulighet til å bære et kunstverk på håndleddet.


Spirit of Big Bang 32 mm Jewellery: Når klokkekunst og juveler forenes

Klokkekunst og juveler møtes i en fortryllende symbiose når Hublot lanserer Spirit of Big Bang 32 mm Jewellery. Med seks utsøkte 32 mm klokker utført i King Gold eller rustfritt stål, representerer denne kolleksjonen en perfekt forening av klokkekunst og luksuriøse smykker.

De slanke klokkene er produkter av mesterlig håndverk, med gullsmeders dyktighet som skaper magi i hvert eneste element. King Gold, en unik 18K gulllegering fra Hublot, gir klokkene en varmere glød enn tradisjonelt gull. Spirit of Big Bang Jewellery Steel eller King Gold er prydet med 27,782 fasetter av briljantslipte diamanter, som gir dem et tidløst og blendende utseende. Hver edelsten lyser opp kassene, bezelene og skivene, og utgjør en symfoni av lys som totalt sett utgjør imponerende 2.1 karat.

SPIRIT OF BIG BANG KING GOLD & TITANIUM FULL PAVE – LS – Horizontal-original

For de som søker subtil eleganse, tilbyr Hublot den strålende Spirit of Big Bang Jewellery Rainbow. Denne kolleksjonen, tilgjengelig i stål eller King Gold, gir en unik regnbueeffekt med 493 edelstener rundt bezelen. Den delikate paletten av farger utstråler en sofistikert eleganse, og klokkene er komplett med matchende farger på remmene.

Spirit of Big Bang 32 mm Jewellery-kolleksjonen fra Hublot er ikke bare klokker; de er en feiring av håndverk, estetikk og tidløs skjønnhet. Enten du velger strålende renhet eller en regnbue av farger, gir disse klokkene en unik mulighet til å bære et kunstverk på håndleddet – en perfekt blanding av klokkekunst og juveler.


Hublots nyeste innovasjon: Big Bang Unico Green SAXEM

Hublot presenterer stolt sin nyeste kreasjon, Big Bang Unico Green SAXEM - en banebrytende videreutvikling av deres revolusjonerende materiale, SAXEM. Tett knyttet til safir, men med karakteristiske forskjeller som gir den et eget lys.

HUBLOT_BIG BANG UNICO SAXEM GREEN_441.JG.4990.RT - LS - Vertical - 1-original
Safir og SAXEM, begge av samme Hublot-stamme, har blitt banebrytende signaturmaterialer. Mens safir er laget av aluminiumoksid med tilsetning av metalliske oksider for farge, er SAXEM farget med sjeldne jordelementer. Denne unike komposisjonen gir SAXEM både motstandskraft lik safir, men også en strålende glans som skiller seg ut.

Big Bang Unico Green SAXEM er et resultat av grundig forskning og utvikling, der Hublot har utforsket nye farger og tekniske dimensjoner siden introduksjonen i 2019. Denne modellen er produsert i en ny, grønn SAXEM, skapt gjennom en kompleks prosess.

Den 42 mm store kassen er en solid manifestasjon av SAXEMs kraft, komprimert til en tett og kompakt form. Det grønne SAXEM-materialet reflekteres i hver detalj på kassen og bezelen, prydet med seks ikoniske H-formede skruer i titan. Med sitt One Click-system, tillater Hublot enkel utskiftning av remmer, noe som gir ekstra tilpasningsmuligheter.

HUBLOT_BIG BANG UNICO SAXEM GREEN_441.JG.4990.RT - LS - Horizontal - 2-original

Inne i klokken finner vi UNICO 2 kaliberet, en ny generasjon flyback kronograf-urverk, HUB1280, som gir pålitelig ytelse. Den høytytende wolfram svingvekten, synlig gjennom kassens bakside, gir bevegelsen et ekstra preg av innovasjon.

Big Bang Unico Green SAXEM er ikke bare et teknologisk mesterverk, men også et eksklusivt kunstverk, med kun 100 enheter tilgjengelig. Hublot fortsetter å lede vei i klokkeverdenen, og denne nyvinningen feirer deres dedikasjon til å forene teknologi og estetikk.


Hublot MP-10 Tourbillon Weight Energy System: Urmakeriets nye revolusjon

Hublot har på nytt redefinert grensene for urmakeri med lanseringen av MP-10 Tourbillon Weight Energy System. Denne klokken måler ikke bare tid: den representerer en ny æra innen urdesign og teknologi.

For å bli en del av den eksklusive MP-kolleksjonen, må en klokke ikke bare utfordre eksisterende konvensjoner, den må også skape noe unikt og bane vei for fremtidig utvikling. MP-10 Tourbillon Weight Energy System er resultatet av kreativ frihet og banebrytende innovasjon.

MP-10-LS

Med 592 komponenter og fem års forskning og utvikling er MP-10 et mesterverk av teknologi og design. Denne revolusjonerende klokken inneholder 2 lineære vekter, en skråstilt tourbillon og en sirkulær gangreserve. Produksjonen er begrenset til kun 50 eksemplarer, noe som gjør den til en sjelden og ettertraktet samlerobjekt.

SoMe_Bjerkemagasin23