Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Tudor returnerer til Formel 1

T24SpoCH01_Montage_V2_forside

Oppdatert

21. februar 2024

Tudor returnerer til Formel 1 med Visa Cash App RB Formula One Team


TUDOR har en lang historie med å delta i billøp. De støttet vinnerlag i en tid da motorsporten blomstret, fra Tudor Watch Racing Team på slutten av 1960-tallet, helt frem til IMSA TUDOR United SportsCar Championship. Nå, i 2024, er TUDOR tilbake på banen.

Visa Cash App RB er et helt nytt Formel 1-team støttet av TUDOR. Bak rattet sitter den erfarne føreren Daniel Ricciardo og det spennende talentet Yuki Tsunoda. Teamet har gjennomgått store endringer, ikke bare med fargerike biler og TUDOR-merkede drakter, men også i ledelsen og ingeniøravdelingen. Alt for å satse på å bli en av de beste i Formel 1.

"TUDOR har alltid vært kjent for å være modige og våge å gjøre ting annerledes," sier TUDOR-sjefen Eric Pirson. "Denne holdningen, som vi kaller "Born to Dare", ser vi tydelig hos Visa Cash App RB når de går inn i Formel 1-sesongen 2024. Vi er veldig glade for å være tilbake i motorsporten med en partner som er klar for utfordringen," legger han til.

"Vi er glade for å ønske TUDOR velkommen til teamet vårt. De har lang erfaring med motorsport, helt tilbake til 1960-tallet" sier Peter Bayer, sjefen for Visa Cash App RB Formula One Team. "Nå har det sveitsiske klokkemerket tatt sjansen på å gå opp til toppen av motorsporten ved å bli med oss i jakten på 2024 Formula 1 World Championship med vår nye identitet, Visa Cash App RB. Teamet vårt vil utfordre Formel 1 på en ny måte, med en sterk identitet, unik stil og høy kvalitet - akkurat som Tudor-klokkene."

TUDOR gjør ting på sin måte. Å være "Born to Dare" handler om nettopp det. Det nye samarbeidet med Visa Cash App RB understreker dette. Å plassere TUDOR-navnet på en vinnende bil er enkelt. Men å velge det rette laget å støtte er en annen sak. Det betyr å støtte et lag som viser potensial og deler den samme dristige ånden og kampviljen. Et lag som er klar for å ta utfordringen med å kjempe seg fremover fra baktroppen. Derfor er TUDOR på lag med Visa Cash App RB. TUDOR-måten er å gi alt, takle utfordringer og tørre å prøve noe nytt.

TUDOR gir full gass inn i Formel 1-sesongen 2024 sammen med Visa Cash App RB Formula One-teamet!

SoMe_Bjerkemagasin23