Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

SBR8A82.EB0264

TAG Heuer Connected Calibre E4 Porsche Edition

SBR8A82.EB0264

23.100 kr

Diameter

45 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Titan

Om klokken

TAG Heuer Connected Calibre E4 Porsche Edition er resultatet av et samarbeid mellom to ikoniske merker. Denne smartklokken, i samme frosne blånyanse som den elektriske Porsche Taycan, kombinerer urmakerkunst og innovasjon. Klokken har avanserte funksjoner for Porsche-eiere og en eksklusiv tallskive kalt "Circuit". Den representerer essensen av luksus og teknologi fra TAG Heuer Connected.

Skjermen er omgitt av en polert sort keramisk bezel med en skala fra null til 400, inspirert av Porsches hastighetsmåler. Klokken er laget av ultralett grad 2 titan. Den har en rund 45 mm kasse med sort sandblåst DLC-finish og en spesiell Porsche-gravering på baklokket.

Den sorte skinnremmen med karbonfinish har en gummibase for ekstra komfort og gjenspeiler designet til Porsche Taycan. I esken finner du TAG Heuer Connected Porsche Edition, ladestasjon med USB-C-kabel, hovedkontakt, hurtigstartguide, bruksanvisning og TAG Heuer internasjonal garanti.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:45 mm
  • Kassemateriale:Titan
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Connected
  • Materiale lenke/rem:Rem
  • Spenne:Foldespenne
  • Vanntetthet:5 bar/50 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.