Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

TAG Heuer Connected 42mm_SBR8010.BT6255.png

TAG Heuer Connected 42

SBR8010.BT6255

21.250 kr

Diameter

42 mm

Urverk

Smartklokke

Materiale

Stål

Om klokken

TAG Heuer presenterer sin neste generasjon av luksuriøse Connected klokker, Calibre E4.

TAG Heuer Connected er designet og konstruert med samme lidenskap og oppmerksomhet for detaljer som deres mekaniske klokker. Den er ikke bare en vakker klokke. Den har blitt en oppslukende opplevelse nå som den er implementert i et fullstendig digitalt økosystem rettet mot prestasjoner og sport.  Den tilbyr kunder et slående og allsidig armbåndsur som kan forbedre deres individuelle livsstil, gjennom daglig tilkoblede tjenester via den nye TAG Heuer Connected app.

Denne generasjonen Connected introduserer en større krone og redesignede trykkknapper for en forbedret ergonomi, og valget mellom en tynnere 42mm bezel for en mer elegant stil, eller 45mm for et tøffere sporty uttrykk. Modellene kommer også med ultraresistent safirglass kombinert med en høydefinisjonsskjerm for overlegen lesbarhet.

Klokken er designet med aktiviteter med høy intensitet i tankene. Med vanntetthet til 50 m, passer klokken for aktiviteter med lav hastighet og grunt vann, f.eks. svømming eller løping i regnet. Batteriet varer hele dagen, og er 30% bedre enn forrige generasjon i 45mm modellene, optimalisert for å inkludere en times økt med GPS, lyd og hjertefrekvensovervåking.

Løp, sykle, svøm eller gå i ditt eget tempo. TAG Heuer Connected-klokken vil spore og kartlegge øvelsene dine med presisjon. Data kan også synkroniseres med Apple Health eller Strava.

Spesifikasjoner

Urverk:
 • Urverk:Smartklokke
 • Kaliber:calibre-e4
Kasse:
 • Diameter:42 mm
 • Baklokk:Lukket
 • Glass:Safir
 • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
 • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
 • Kolleksjon:Connected
 • Materiale lenke/rem:Rem
 • Spenne:Foldespenne
 • Vanntetthet:5 bar/50 m
 • Garanti:2 år

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.