Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

SBR8A83.BT6302

TAG Heuer Connected Calibre E4 Bright Black

SBR8A83.BT6302

32.800 kr

Diameter

42 mm

Urverk

Smartklokke

Materiale

Titan

Om klokken

Utviklet i ultralett og motstandsdyktig titan av klasse 2 med sort DLC-belegg, er denne 45 mm TAG Heuer Connected E4 klar til å hjelpe deg med å nå dine mål med stil. Ved å integrere smarte urskiver og sportsapper er klokken den ultimate allierte i alle anledninger. 

Fantastiske detaljer i roségull pryder den moderne 45 mm kronograf-inspirerte kassen, og blander svart DLC-belagt titan av klasse 2 med sort polert keramikk.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Smartklokke
Kasse:
  • Diameter:42 mm
  • Baklokk:Lukket
  • Kassemateriale:Titan
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Connected
  • Materiale lenke/rem:Rem
  • Spenne:Foldespenne
  • Vanntetthet:5 bar/50 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.