Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex logo
Cosmograph Daytona M126538TBR-0004

Rolex

Cosmograph Daytona

Oyster, 40 mm, gult gull og diamanter

Pris tilgjengelig på forespørsel
M126538TBR-0004 Specs

Referanse

126538TBR

Rem/Lenke

Oysterflex

Urkasse

Oyster, 40 mm, gult gull og diamanter

Urverk

Perpetual, mekanisk kronograf, selvtrekkende

Vanntetthet

Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

Kaliber

4131, Rolex-manufakturverk

Bezel

Diamantbesatt

Gangreserve

Ca. 72 timer

Urskive

Gylne, diamantbesatte tellerringer i lys svart

Sertifisering

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Oysterflex-remmen

Cosmograph Daytona-versjonene i 18 kt. gull med Cerachrom-bezel er tilgjengelige med Oysterflex-rem. Denne remmen er utviklet og patentert av Rolex, og den kombinerer robustheten til en metallenke med komforten til en elastomer-rem. Den består av to fleksible, buede metallblader – ett i hver del av remmen – belagt med høykvalitets svart elastomer. For optimal komfort er Oysterflex-remmen utstyrt med puter på innsidene, og den har en Oysterlock-spenne med sikkerhetslås for å unngå utilsiktet åpning. Lengden kan justeres med det geniale Rolex Glidelock-forlengelsessystemet.
Oysterflex-remmen

18 kt gult gull

I kraft av å drifte sitt eget eksklusive støperi har Rolex den enestående evnen til å støpe 18 kt. gullegeringer av høyeste kvalitet. I henhold til andelen sølv, kobber, platina eller palladium som tilsettes, oppnås forskjellige typer 18 kt. gull: gul, rosa eller hvit. De er laget med bare de reneste metaller og inspisert nøye i et internt laboratorium med avansert utstyr, før gullet blir dannet og formet med samme møysommelige fokus på kvalitet. Rolex sin forpliktelse til utmerkethet begynner ved kilden.
18 kt gult gull

Gyllen urskive

Denne modellen har en gyllen, diamantbesatt urskive med konsentriske tellere, applikerte timemarkører i 18 kt. gull og visere med Chromalight-belysning, et selvlysende materiale som gjør urskiven lett å lese av. Sjåførene kan kartlegge banetider og taktikker nøyaktig og uten feil.
Gyllen urskive

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. Disse høye standardene betyr naturligvis at Rolex har en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår denne kapasiteten.


Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre og mottar regelmessig nye produkter.


Urmaker Bjerke er stolte av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og de kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene.

M126538TBR-0004 in box
rolex-collection_banner-cosmograph-daytona-m126509-0001_2402jva_001-portrait
Rolex Cosmograph Daytona

Utholdenhet er nøkkelen