Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex logo
Service på Rolex - Urmaker Bjerke

Service og reparasjon av Rolex-klokker hos Urmaker Bjerke

Rolex-urene er laget for å vare

Fra Rolex-uret ligger på tegnebrettet til det forlater verkstedet, styres samtlige etapper i produktutviklings- og produksjonsprosessen av ett og samme kriterium: kvalitet. Det er dermed ingen grenser for hvor mange år en Rolex kan fungere. Den kan nedarves i generasjoner og ha flere liv.
rolex-servicing-xxxxx_7214_shoot_shop_geneva_retail_campaign_client_vendeur_pub_25_03_2019_sm_iso_01-portrait

Få hjelp av en spesialist

Med serviceintervaller på flere år trenger klokken din maksimal oppmerksomhet og omsorg. Som et Rolex-autorisert servicesenter er [Retailer name] forpliktet til å tilby deg førsteklasses ettersalgsservice. Takket være de krevende standardene og ekspertisen til våre urmakere, kan Rolex-klokken din fortsette å utføre sine funksjoner over tid med enestående pålitelighet og eksepsjonell skjønnhet.

Service på Rolex-klokker hos Urmaker Bjerke

Urmaker Bjerke er stolt over å være en del av det verdensomspennende nettverket av Rolex-trente urmakere, nøye valgt for deres kompromissløse profesjonalitet og ekspertise. Vi følger Rolex’ serviceprosedyre, som sikrer at alle klokker som forlater Rolex’ verksteder, oppfyller de opprinnelige spesifikasjonene for funksjon og utseende.
rolex-servicing-procedure-2234_rolex-sav_retailers_104_estimation_vérification_no_de_serie_boite_v5-portrait
Rolex plaque

Ditt autoriserte servicesenter

Urmakerne i våre banebrytende verksteder blir trent i henhold til strenge kvalitetskriterier og vurdert regelmessig av Rolex. Urmaker Bjerke kan utføre alle typer service på alle modeller av Rolex-armbåndsur, fra justering av remmen til full overhaling.
rolex-servicing-sav_barcelona_tousrolexboutique_2019gv_1124-portrait

Rolex’ serviceprosedyre

Rolex’ serviceprosedyre sikrer at alle klokker som forlater Rolex’ verksteder, oppfyller de opprinnelige spesifikasjonene for funksjon og utseende. Alle urverk gis en full overhaling, og alle urkasser og lenker pusses og behandles slik at de får tilbake sin opprinnelige glans. Urverkets presisjon og klokkens vanntetthet blir grundig testet for å garantere at du kan fortsette å nyte godt av den høye kvaliteten og påliteligheten du forventer av en Rolex.
Se mer
rolex-servicing-2301_rolex_sav_retailers_175_controle-final_fermoir_v2-portrait

To års servicegaranti

Når Rolex-uret ditt har vært inne til full service, er det dekket av en toårig servicegaranti. Denne garantien omfatter ikke eventuelle skader og forringelser som skyldes uhell eller feil bruk av klokken. Ethvert inngrep utført av en tredjepart som ikke er godkjent av Rolex, og enhver bruk av uoriginale deler eller tilbehør vil ugyldiggjøre servicegarantien.

rolex-servicing-rolex_service_card_front_v2-portrait
rolex-servicing-sav_1910dh_005-portrait

Utforsk mer