Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex logo
Day-Date 40 M228235-0056

Rolex

Day-Date 40

Oyster, 40 mm, Everose-gull

Pris tilgjengelig på forespørsel
M228235-0056 Specs

Referanse

228235

Rem/Lenke

President, halvrunde tredelte ledd

Urkasse

Oyster, 40 mm, Everose-gull

Urverk

Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

Vanntetthet

Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

Kaliber

3255, Rolex-manufakturverk

Bezel

Rillet

Gangreserve

Ca. 70 timer

Urskive

Hvit, perlemormønstret, diamantbesatt

Sertifisering

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Perlemor-urskive

Denne urskiven har ti baguetteslipte diamanter. Perlemor er av natur full av mystikk og overraskelser. Avhengig av opprinnelse, kan den være rosa, hvit, svart eller gul. Den varierer i farge, intensitet og struktur avhengig av hvilken del av skallet den er hentet fra. Hos Rolex er perlemor aldri kunstig farget. I stedet blir spesiell kunnskap og ferdighet viet til å bare fremheve dens naturlige skjønnhet og bevare de originale fargene. Ettersom alle perlemorskiver er unike stykker, vil du aldri kunne finne en identisk urskive på et annet håndledd.
Perlemor-urskive

Rillet bezel

Denne rillede Rolex-bezelen er et karakteristisk designelement. Opprinnelig hadde rillene på Oyster-bezelen et funksjonelt formål: å skru fast bezelen på urkassen for å gjøre klokken vanntett. De var derfor identisk med rillene på baksiden av urkassen, som også ble skrudd fast på urkassen for å sikre vanntetthet, ved bruk av spesifikke Rolex-verktøy. Over tid ble rillene et estetisk element, en ekte Rolex-signatur. I dag er den rillede bezelen et karakteristisk designelement, i gull på denne Day-Date 40.
Rillet bezel

18 kt Everose-gull

For å bevare skjønnheten av sine rosa gullklokker, opprettet og patenterte Rolex en eksklusiv 18 kt. rosa gullegering i sitt eget støperi: Everose-gull. 18 kt. Everose ble introdusert i 2005 og brukes på alle Rolex Oyster-modeller i rosa gull.
18 kt Everose-gull

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. Disse høye standardene betyr naturligvis at Rolex har en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår denne kapasiteten.


Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre og mottar regelmessig nye produkter.


Urmaker Bjerke er stolte av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og de kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene.

M228235-0056 in box
Rolex Day-Date

Den ideelle klokken