Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
Day-Date 40
Oyster, 40 mm, platina
M228236-0012

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M228236-0012 Specs
 • REFERANSE

  228236

 • Urkasse

  Oyster, 40 mm, platina

 • Bezel

  Rillet

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

 • Kaliber

  3255, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 70 timer

 • Rem/Lenke

  Skjult Crownclasp-foldespenne

 • Urskive

  Isblå

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Rillet bezel

Rillet bezel

Denne rillede Rolex-bezelen er et karakteristisk designelement. Opprinnelig hadde rillene på Oyster-bezelen et funksjonelt formål: å skru fast bezelen på urkassen for å gjøre klokken vanntett. De var derfor identisk med rillene på baksiden av urkassen, som også ble skrudd fast på urkassen for å sikre vanntetthet, ved bruk av spesifikke Rolex-verktøy. Over tid ble rillene et estetisk element, en ekte Rolex-signatur. I dag er den rillede bezelen et karakteristisk designelement, i platina på denne Day-Date 40.

Isblå urskive

Isblå urskive

Den isblå skiven er den diskrete og eksklusive signaturen til en Rolex-platinaklokke. Rolex bruker platina, det edleste metallet, for å lage de fineste klokkene. Disse eksklusive urskivene finner du bare på Day-Date og Cosmograph Daytona.

Platina

Platina

Det sjeldne og edle metallet platina har en iøynefallende sølvaktig hvithet og livlig glans. Det er blant de tetteste og tyngste metallene i verden, og kjennetegnes av unike kjemiske og fysiske egenskaper som eksepsjonell korrosjonsbestandighet. Paradoksalt nok er den også myk, elastisk og svært formbar, noe som fører til at bearbeiding og polering er spesielt vanskelig og krever ekstremt gode ferdigheter. Rolex bruker alltid 950 platina, en legering bestående av 950 ‰ (tusendeler) platina, møysommelig utviklet internt av de kyndige metallarbeiderne hos Rolex. Det edleste metallet for de fineste klokkene.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

SLIK STILLER DU INN Day-Date 40

Slik stiller du inn-klokken din Day-Date 40 En Rolex-klokke står for fortreffelighet og pålitelighet og er utviklet for å kunne brukes hver dag. Avhengig av hvilken modell du har, er klokken også ypperlig når du trener og driver med andre aktiviteter. Klokkene er laget for å vare lenge, og dette understrekes av det særegne designet og tidløse utseendet. Oyster Perpetual Day-Date 40 er selve prestisjearmbåndsuret. Se videoen for å finne ut mer om denne modellen og hvordan du stiller inn tid og dato.
Nye Oyster Perpetual Day-Date 36 har fått urskiver i dekorativ stein, med skimrende fargetoner som sender tankene til middelhavskysten. Grønn aventurin, karneol og turkis farge er kombinert med klokker i 18 kt. gull, henholdsvis av typen Everose, gult og hvitt.
De nye Day-Date 36-klokkene er perfekte eksempler på Rolex’ ekspertise på urskiver, for ikke å snakke om merkets unike kunnskaper om edelstenfatting. Denne sammensetningen av eksepsjonelle stener, edelstener og edle metaller fremhever den prestisjetunge klokkens egenart og eleganse.

Rolex Day-Date

ALLE URSKIVENE ER NOE SPESIELT

Vis alle modellene
Day-Date

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ