Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex logo
Day-Date 40 M228239-0078

Rolex

Day-Date 40

Oyster, 40 mm, hvitt gull

Pris tilgjengelig på forespørsel
M228239-0078 Specs

Referanse

228239

Rem/Lenke

President, halvrunde tredelte ledd

Urkasse

Oyster, 40 mm, hvitt gull

Urverk

Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

Vanntetthet

Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

Kaliber

3255, Rolex-manufakturverk

Bezel

Rillet

Gangreserve

Ca. 70 timer

Urskive

Hvit, perlemormønstret, diamantbesatt

Sertifisering

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Perlemor-urskive

Denne urskiven har ti baguetteslipte diamanter. Perlemor er av natur full av mystikk og overraskelser. Avhengig av opprinnelse, kan den være rosa, hvit, svart eller gul. Den varierer i farge, intensitet og struktur avhengig av hvilken del av skallet den er hentet fra. Hos Rolex er perlemor aldri kunstig farget. I stedet blir spesiell kunnskap og ferdighet viet til å bare fremheve dens naturlige skjønnhet og bevare de originale fargene. Ettersom alle perlemorskiver er unike stykker, vil du aldri kunne finne en identisk urskive på et annet håndledd.
Perlemor-urskive

Rillet bezel

Denne rillede Rolex-bezelen er et karakteristisk designelement. Opprinnelig hadde rillene på Oyster-bezelen et funksjonelt formål: å skru fast bezelen på urkassen for å gjøre klokken vanntett. De var derfor identisk med rillene på baksiden av urkassen, som også ble skrudd fast på urkassen for å sikre vanntetthet, ved bruk av spesifikke Rolex-verktøy. Over tid ble rillene et estetisk element, en ekte Rolex-signatur. I dag er den rillede bezelen et karakteristisk designelement, i gull på denne Day-Date 40.
Rillet bezel

18 kt hvitt gull

I kraft av å drifte sitt eget eksklusive støperi har Rolex den enestående evnen til å støpe 18 kt. gullegeringer av høyeste kvalitet. I henhold til andelen sølv, kobber, platina eller palladium som tilsettes, oppnås forskjellige typer 18 kt. gull: gul, rosa eller hvit. De er laget med bare de reneste metaller og inspisert nøye i et internt laboratorium med avansert utstyr, før gullet blir dannet og formet med samme møysommelige fokus på kvalitet. Rolex sin forpliktelse til utmerkethet begynner ved kilden.
18 kt hvitt gull

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. Disse høye standardene betyr naturligvis at Rolex har en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår denne kapasiteten.


Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre og mottar regelmessig nye produkter.


Urmaker Bjerke er stolte av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og de kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene.

M228239-0078 in box
Rolex Day-Date

Den ideelle klokken