Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex logo
GMT-Master II M126710GRNR-0004

Rolex

GMT-Master II

Oyster, 40 mm, Oystersteel

Pris tilgjengelig på forespørsel
M126710GRNR-0004 Specs

Referanse

126710GRNR

Rem/Lenke

Oyster, massive ledd i tre deler

Urkasse

Oyster, 40 mm, Oystersteel

Urverk

Perpetual, mekanisk, selvtrekkende, GMT-funksjon

Vanntetthet

Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

Kaliber

3285, Rolex-manufakturverk

Bezel

Bezel som kan dreies begge veier, delt inn i 24 timer. Tofarget grått og svart Cerachrom-innlegg av keramikk med støpte tall og markører

Gangreserve

Ca. 70 timer

Urskive

Svart

Sertifisering

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

24-timers dreibar bezel

Denne modellen har svart urskive og en tofarget Cerachrom-bezelinnlegg i grå og svart keramikk. I tillegg til vanlige time-, minutt- og sekundvisere har GMT-Master II en pilviser, som går i sirkel rundt skiven én gang i døgnet, i tillegg til en toveis dreibar bezel med 24-timers markering. Den særegne fargede 24-timers visere viser «hjem»-referansetiden i en første tidssone som kan leses på bezelens markeringer. Den reisendes lokale tid kan enkelt stilles inn ved å «hoppe» fra time til time, takket være en genial mekanisme som betjenes via opptrekkskronen: Timeviseren kan justeres forover eller bakover uavhengig av minutt- og sekundviserne. Dette gjør det mulig for reisende å tilpasse seg sin nye tidssone uten at tidsangivelsen blir mindre nøyaktig.
24-timers dreibar bezel

Svart urskive

Den svartlakkerte urskiven har inskripsjonen «GMT-Master II» i grønt. Denne fargen brukes også på 24-timersviseren. I likhet med alle Rolex Professional-klokker har GMT-Master II eksepsjonell lesbarhet under alle omstendigheter, og spesielt i mørket, takket være Chromalight-belysningen. De brede viserne og timemarkørene i enkle former – trekanter, sirkler, rektangler – er fylt med et selvlysende materiale som gir en langvarig glød.
Svart urskive

Oystersteel

Rolex bruker Oystersteel i stålurkassene sine. Oystersteel er utviklet av Rolex og tilhører 904L-stålfamilien, legeringer som brukes oftest innen høyteknologi, luft- og romfart og kjemisk industri, der korrosjonsbestandighet er avgjørende. Oystersteel er ekstremt motstandsdyktig, tilbyr en eksepsjonell finish etter polering og beholder sitt vakre utseende selv ved store påkjenninger.
Oystersteel

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. Disse høye standardene betyr naturligvis at Rolex har en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår denne kapasiteten.


Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre og mottar regelmessig nye produkter.


Urmaker Bjerke er stolte av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og de kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene.

M126710GRNR-0004 in box
rolex-collection_banner-gmt-master-2-m126710grnr-0003_2312jva_001_rvb-portrait
Rolex GMT-Master II

Hold kontakten