Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
GMT-Master II
Oyster, 40 mm, Everose-gull
M126715CHNR-0001

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M126715CHNR-0001 Specs
 • REFERANSE

  126715CHNR

 • Urkasse

  Oyster, 40 mm, Everose-gull

 • Bezel

  Bezel som kan dreies begge veier, delt inn i 24 timer. Tofarget brunt og svart Cerachrom-innlegg av keramikk med støpte tall og markører

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende, GMT-funksjon

 • Kaliber

  3285, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 70 timer

 • Rem/Lenke

  Oysterlock-foldespenne med sikkerhetslås og 5 mm Easylink-forlengelse for ekstra komfort

 • Urskive

  Svart

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

24-timers dreibar bezel

24-timers dreibar bezel

Denne modellen har Svart urskive og en tofarget Brun og svart Cerachrom. I tillegg til vanlige time-, minutt- og sekundvisere har GMT-Master II en pilviser, som går i sirkel rundt skiven én gang i døgnet, i tillegg til en toveis dreibar bezel med 24-timers markering. Den særegne fargede 24-timers visere viser «hjem»-referansetiden i en første tidssone som kan leses på bezelens markeringer. Den reisendes lokale tid kan enkelt stilles inn ved å «hoppe» fra time til time, takket være en genial mekanisme som betjenes via opptrekkskronen: Timeviseren kan justeres forover eller bakover uavhengig av minutt- og sekundviserne. Dette gjør det mulig for reisende å tilpasse seg sin nye tidssone uten at tidsangivelsen blir mindre nøyaktig.

Svart urskive

Svart urskive

I likhet med alle Rolex Professional-klokker, tilbyr GMT-Master II eksepsjonell lesbarhet under alle omstendigheter, og spesielt i mørket, takket være Chromalight-belysningen. De brede viserne og timemarkørene i enkle former – trekanter, sirkler, rektangler – er fylt med et selvlysende materiale som gir en langvarig glød.

18 kt Everose-gull

18 kt Everose-gull

For å bevare skjønnheten av sine rosa gullklokker, opprettet og patenterte Rolex en eksklusiv 18 kt. rosa gullegering i sitt eget støperi: Everose-gull. 18 kt. Everose ble introdusert i 2005 og brukes på alle Rolex Oyster-modeller i rosa gull.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

SLIK STILLER DU INN GMT-Master II

Slik stiller du inn -klokken din GMT-Master II En Rolex-klokke står for fortreffelighet og pålitelighet og er utviklet for å kunne brukes hver dag. Avhengig av hvilken modell du har, er klokken også ypperlig når du trener og driver med andre aktiviteter. Klokkene er laget for å vare lenge, og dette understrekes av det særegne designet og tidløse utseendet. Oyster Perpetual GMT-Master II er den ideelle klokken når du reiser verden rundt. Se denne videoen for å finne ut mer om klokken og hvordan du stiller inn datoen og de forskjellige tidssonene.
På GMT-Master II kan brukeren følge med på tiden i en annen tidssone, noe som befester klokkens status som en virkelig verdensklokke. Den er nå tilgjengelig i to nye versjoner – 18 kt. gult gull og gul Rolesor – med en Cerachrom-bezelinnsats i grå og svart keramikk, noe som er en helt ny fargekombinasjon.
Materialvalgene og presisjonen i finishene er klare bevis på det eksemplariske håndverket. Den harmoniske kontrasten mellom det skinnende gullet i Jubilee–lenken og den tofargede bezelen med sine mørke, dempede toner gir assosiasjoner til solens ferd over himmelen og vekslingen mellom dag og natt.

Rolex GMT-Master II

EN VIRKELIG VERDENSKLOKKE

Vis alle modellene
GMT-Master II

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ