Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex logo
Lady-Datejust M279383RBR-0003

Rolex

Lady-Datejust

Oyster, 28 mm, Oystersteel, gult gull og diamanter

Pris tilgjengelig på forespørsel
M279383RBR-0003 Specs

Referanse

279383RBR

Rem/Lenke

Jubilee, femdelte ledd

Urkasse

Oyster, 28 mm, Oystersteel, gult gull og diamanter

Urverk

Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

Vanntetthet

Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

Kaliber

2236, Rolex-manufakturverk

Bezel

Diamantbesatt

Gangreserve

Ca. 55 timer

Urskive

Sølv med diamanter

Sertifisering

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Sølvfarget urskive

Denne urskiven har Diamanter med innfatning i 18 karat gull. Sunray-mønsteret som pryder mange av urskivene i Oyster Perpetual-kolleksjonen, har delikate lysreflekser. Mønsteret består av bitte små riller som løper fra midten og ut mot kanten av urskiven, laget ved hjelp av en avansert børsteteknikk. Lyset spres jevnt langs rillene og skaper et karakteristisk, men diskré lysspill når du beveger håndleddet. Når sunray-mønsteret er ferdig risset inn, farges urskiven ved hjelp av elektroplettering eller PVD. Et tynt lag lakk, og urskivens utseende er komplett.
Sølvfarget urskive

Bezel med innsatte diamanter

Edelstenfattere, slik som skulptører, skjærer edelt metall fint for å forme setet der hver edelsten vil plasseres perfekt. Med ferdigheten til en gullsmed plasseres og innrettes steinen nøye med de andre, og festes deretter godt i sitt gull- eller platinasete. Foruten steinenes iboende kvalitet, bidrar flere andre kriterier til Rolex-perlenes skjønnhet: den nøyaktige innretningen av edelsteinenes høyde, deres orientering og plassering, plasseringens regelmessighet, styrke og proporsjon samt den intrikate etterbehandlingen av metallverket. En glitrende symfoni som forbedrer klokken og fortryller brukeren.
Bezel med innsatte diamanter

Gul Rolesor

Gull er ettertraktet for sitt glans og edelhet. Stål gir ekstra styrke og pålitelighet. Den harmoniske kombinasjonen av gull og stål fremhever også de beste egenskapene til begge materialene. Rolesor er en ekte Rolex-signatur og har vært å finne på Rolex-modellene siden begynnelsen av 1930-tallet. Navnet ble et varemerke i 1933. Dette er én av de fremtredende søylene i Oyster-kolleksjonen.
Gul Rolesor

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. Disse høye standardene betyr naturligvis at Rolex har en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår denne kapasiteten.


Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre og mottar regelmessig nye produkter.


Urmaker Bjerke er stolte av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og de kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene.

M279383RBR-0003 in box
rolex-collection_banner-lady-datejust-m279135rbr-0001_2301jva_001-portrait
Rolex Lady Datejust

Grasiøs eleganse