Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex logo
Oyster Perpetual 31 M277200-0010

Rolex

Oyster Perpetual 31

Oyster, 31 mm, Oystersteel

Pris tilgjengelig på forespørsel
M277200-0010 Specs

Referanse

277200

Rem/Lenke

Oyster, massive ledd i tre deler

Urkasse

Oyster, 31 mm, Oystersteel

Urverk

Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

Vanntetthet

Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

Kaliber

2232, Rolex-manufakturverk

Bezel

Buet

Gangreserve

Ca. 55 timer

Urskive

i turkis med Celebration-motiv

Sertifisering

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Turkisblå urskive

Dette splitter nye motivet har fått navnet «Celebration», og det er tilgjengelig for Oyster Perpetual 31, Oyster Perpetual 36 og Oyster Perpetual 41. Motivet består av bobler i ulike størrelser med svarte kanter, og det tar med seg de spreke fargene fra de lakkerte urskivene som ble lansert i 2020 – turkis som bakgrunnsfarge og bobler i godterirosa, gult, korallrødt og grønt.
Turkisblå urskive

Oystersteel

Rolex bruker Oystersteel i stålurkassene sine. Oystersteel er utviklet av Rolex og tilhører 904L-stålfamilien, legeringer som brukes oftest innen høyteknologi, luft- og romfart og kjemisk industri, der korrosjonsbestandighet er avgjørende. Oystersteel er ekstremt motstandsdyktig, tilbyr en eksepsjonell finish etter polering og beholder sitt vakre utseende selv ved store påkjenninger.
Oystersteel

Oyster-lenken

Med Oyster-lenken går form, funksjon, estetikk og teknologi opp i en høyere enhet. Den usedvanlig robuste og komfortable metallenken med brede, flate tredelte ledd, som ble lansert mot slutten av 1930-tallet, er fremdeles den mest utbredte lenken i Oyster-kolleksjonen. For Oyster Perpetual-modeller er Oyster-lenken utstyrt med en Oysterclasp.
Oyster-lenken

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. Disse høye standardene betyr naturligvis at Rolex har en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår denne kapasiteten.


Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre og mottar regelmessig nye produkter.


Urmaker Bjerke er stolte av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og de kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene.

M277200-0010 in box
rolex-oyster-perpetual-klokker-urmaker-bjerke
Rolex Oyster Perpetual

Oyster legger alt til rette for deg