Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex logo
Sky-Dweller M336938-0006

Rolex

Sky-Dweller

Oyster, 42 mm, gult gull

Pris tilgjengelig på forespørsel
M336938-0006 Specs

Referanse

336938

Rem/Lenke

Jubilee, femdelte ledd

Urkasse

Oyster, 42 mm, gult gull

Urverk

Perpetual, mekanisk, selvtrekkende, to tidssoner, årskalender

Vanntetthet

Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

Kaliber

9002, Rolex-manufakturverk

Bezel

Riflet Rolex Ring Command-bezel, dreibar begge veier

Gangreserve

Ca. 72 timer

Urskive

Intens hvitt

Sertifisering

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Intens hvit urskive

En fast omvendt rød trekant på urskiven peker på valgt referansetid – tiden hjemme eller på den reisendes vanlige arbeidsplass – på den eksentriske 24-timers skiven. Ved første øyekast skiller dette 24-timers displayet tydelig dagtimer fra nattetimer i den andre tidssonen. På et øyeblikk skiller denne 24-timers skjermen tydelig dagtimers fra nattetimer i den andre tidssonen. Urskivene har nå rektangulære indekstimemarkører og lengre visere, samt en Chromalight-belysning med langvarig selvbelysning, noe som gir bedre lesbarheten. Et dyprødt rektangel i et av de 12 vinduene rundt skiven tydet på inneværende måned, et slående trekk ved Saros årskalender. Denne smarte løsningen gjør tilværelsen litt enklere for brukeren, som ikke trenger å tenke på å stille datoen i slutten av måneder med 30 dager. Årskalenderen viser riktig dato gjennom hele året. Den trenger bare å stilles én gang, nærmere bestemt den 1. mars siden februar enten har 28 eller 29 dager. Datoen er koblet til den lokale tiden og endrer seg automatisk i henhold til brukerens lokale tidssone.
Intens hvit urskive

Den rillede bezelen

Denne rillede Rolex-bezelen er et karakteristisk designelement. Opprinnelig hadde rillene på Oyster-bezelen et funksjonelt formål, nemlig å skru fast bezelen på urkassen for å gjøre klokken vanntett. De var derfor identisk med rillene på baksiden av urkassen, som også ble skrudd fast på urkassen for å sikre vanntetthet, ved bruk av spesifikke Rolex-verktøy. Over tid ble rillene et estetisk element, en ekte Rolex-signatur. I dag er den rillede bezelen et karakteristisk designelement som alltid er i gull. Sky-Dweller er utstyrt med en mekanisme for samhandling mellom den roterbare bezelen, opptrekkskronen og urverket, nemlig Ring Command-systemet, som gir brukeren muligheten til å velge klokkens funksjoner én etter én og stille dem inn raskt, enkelt og sikkert.
Den rillede bezelen

18 kt gult gull

I kraft av å drifte sitt eget eksklusive støperi har Rolex den enestående evnen til å støpe 18 kt. gullegeringer av høyeste kvalitet. I henhold til andelen sølv, kobber, platina eller palladium som tilsettes, oppnås forskjellige typer 18 kt. gull: gul, rosa eller hvit. De er laget med bare de reneste metaller og inspisert nøye i et internt laboratorium med avansert utstyr, før gullet blir dannet og formet med samme møysommelige fokus på kvalitet. Rolex sin forpliktelse til utmerkethet begynner ved kilden.
18 kt gult gull

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. Disse høye standardene betyr naturligvis at Rolex har en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår denne kapasiteten.


Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre og mottar regelmessig nye produkter.


Urmaker Bjerke er stolte av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og de kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene.

M336938-0006 in box
rolex-collection_banner-sky-dweller-m336935-0008_2312jva_001_rvb-portrait
Rolex Sky-Dweller

Høytflyvende