Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex logo
Yacht-Master 40 M126621-0002

Rolex

Yacht-Master 40

Oyster, 40 mm, Oystersteel og Everose-gull

Pris tilgjengelig på forespørsel
M126621-0002 Specs

Referanse

126621

Rem/Lenke

Oyster, massive ledd i tre deler

Urkasse

Oyster, 40 mm, Oystersteel og Everose-gull

Urverk

Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

Vanntetthet

Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

Kaliber

3235, Rolex-manufakturverk

Bezel

Everose-gull, dreibar begge veier, delt inn i 60 minutter, opphøyde tall

Gangreserve

Ca. 70 timer

Urskive

Intens svart

Sertifisering

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Toveis dreibar bezel

Yacht-Masters toveis dreibare bezel med 60-minutters markering er laget av utelukkende edelt metall eller utstyrt med en Cerachrom-innsats i høyteknologisk keramikk. De opphøyde, polerte tallene og markørene står i tydelig kontrast til den matte, sandblåste bakgrunnen. Den praktiske bezelen – som gjør det mulig å for eksempel beregne seiltiden mellom to bøyer, er også en viktig komponent i modellens visuelle særpreg og identitet.
Toveis dreibar bezel

Intens svart urskive

I likhet med alle Rolex Professional-klokker har Yacht-Master 40 eksepsjonell lesbarhet under alle omstendigheter, og spesielt i mørket, takket være Chromalight-belysningen. De brede viserne og timemarkørene i enkle former – trekanter, sirkler og rektangler – er fylt med et selvlysende materiale som gir en langvarig glød.
Intens svart urskive

Everose Rolesor

Gull er ettertraktet for sitt glans og edelhet. Stål gir ekstra styrke og pålitelighet. Den harmoniske kombinasjonen av gull og stål fremhever også de beste egenskapene til begge materialene. Rolesor er en ekte Rolex-signatur og har vært å finne på Rolex-modellene siden begynnelsen av 1930-tallet. Navnet ble et varemerke i 1933. Dette er én av de fremtredende søylene i Oyster-kolleksjonen.
Everose Rolesor

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. Disse høye standardene betyr naturligvis at Rolex har en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår denne kapasiteten.


Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre og mottar regelmessig nye produkter.


Urmaker Bjerke er stolte av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og de kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene.

M126621-0002 in box
rolex-collection_banner-yacht-master-m226627-0001_2301jva_001-portrait
Rolex Yacht-Master

Marint preg