Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rapport London Tetra Mono Watc_W149.png

Rapport London Tetra Mono Watch Winder

W149

6.995 kr

Om produktet

Disse moderne, single klokkewinderne kommer i en kubeformet trekasse og er tilgjengelig i flere varianter. Denne har en børstet aluminiumsplate i front hvor klokkeholderen sitter. Denne er i soft, sort lær og kan justeres etter størrelsen på klokkens rem eller lenke. Winderen har en trefinish på sidene. Motoren går svært stille og den drives av en strømkabel, men har batteri backup. Du kan selv velge hvilken vei den skal rotere og den har faste eller timede moduser.

Størrelse 110x110x115 mm.

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.