Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
Air-King
Oyster, 40 mm, Oystersteel
M126900-0001

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M126900-0001 Specs
 • REFERANSE

  126900

 • Urkasse

  Oyster, 40 mm, Oystersteel

 • Bezel

  Glatt

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

 • Kaliber

  3230, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 70 timer

 • Rem/Lenke

  Oysterlock-foldespenne med sikkerhetslås og 5 mm Easylink-forlengelse for ekstra komfort

 • Urskive

  Svart

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Svart urskive

Svart urskive

Air-King-urskiven har en særpreget svart urskive der store 3-, 6- og 9-tall markerer timene og tydelige minuttmarkeringer gjør det lett å lese klokken når man er i luften. Det har påskriften «Air-King» med den samme skrifttypen som ble designet spesielt for denne modellen på 1950-tallet.

Oystersteel

Oystersteel

Rolex bruker Oystersteel i stålurkassene sine. Oystersteel er utviklet av Rolex og tilhører 904L-stålfamilien, legeringer som brukes oftest innen høyteknologi, luft- og romfart og kjemisk industri, der korrosjonsbestandighet er avgjørende. Oystersteel er ekstremt motstandsdyktig, tilbyr en eksepsjonell finish etter polering og beholder sitt vakre utseende selv ved store påkjenninger.

Oyster-lenken

Oyster-lenken

Med Oyster-lenken går form, funksjon, estetikk og teknologi opp i en høyere enhet, som er designet for å være både robust og komfortabel. Den er utstyrt med en Oysterlock-foldespenne, som forhindrer utilsiktet åpning, og Easylink-forlengelsesledd, som også er eksklusivt for Rolex. Dette systemet gjør det mulig for brukeren å forlenge lenken med rundt 5 mm ved behov, for å gi ekstra komfort under alle omstendigheter.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

Air-King er lett gjenkjennelig, med en svart urskive med tydelige minuttmarkeringer og store timemarkører på 3, 6 og 9, og den er en videreføring av Rolex’ lange tilknytning til luftfarten, som går tilbake til 1930-tallet. Men denne klokken er mer enn bare tradisjoner; den symboliserer fryktløsheten til luftfartens pionerer – robust og sporty, med en 40 mm urkasse i Oystersteel. Den oppmuntrer hver og en av oss til å slippe eventyrlysten fri og bre ut vingene.

Rolex Air-King

TIL LUFTEN

Vis alle modellene
Air-King

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ