Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex logo
Day-Date 36 M128235-0037

Rolex

Day-Date 36

Oyster, 36 mm, Everose-gull

Pris tilgjengelig på forespørsel
M128235-0037 Specs

Referanse

128235

Rem/Lenke

President, halvrunde tredelte ledd

Urkasse

Oyster, 36 mm, Everose-gull

Urverk

Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

Vanntetthet

Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

Kaliber

3255, Rolex-manufakturverk

Bezel

Rillet

Gangreserve

Ca. 70 timer

Urskive

Brun ombré med diamanter

Sertifisering

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Brown ombré dial

Ombré-urskiven har en farget overflate i midten, som gradvis går over i en dyp svart farge langs kanten. Denne urskiven representerer videreføringen av en design som Rolex introduserte på 1980-tallet og lanserte på nytt i 2019. Produksjonen av disse urskivene med konsentrisk fargesjattering omfatter påføring av svart lakk, en delikat operasjon som overvåkes av en spesialist som sørger for en harmonisk overgang fra farge til mørke.
Brown ombré dial

Rillet bezel

Denne rillede Rolex-bezelen er et karakteristisk designelement. Opprinnelig hadde rillene på Oyster-bezelen et funksjonelt formål: å skru fast bezelen på urkassen for å gjøre klokken vanntett. De var derfor identisk med rillene på baksiden av urkassen, som også ble skrudd fast på urkassen for å sikre vanntetthet, ved bruk av spesifikke Rolex-verktøy. Over tid ble rillene et estetisk element, en ekte Rolex-signatur. I dag er den rillede bezelen et karakteristisk designelement, i gull på denne Day-Date 36.
Rillet bezel

18 kt Everose-gull

For å bevare skjønnheten av sine rosa gullklokker, opprettet og patenterte Rolex en eksklusiv 18 kt. rosa gullegering i sitt eget støperi: Everose-gull. 18 kt. Everose ble introdusert i 2005 og brukes på alle Rolex Oyster-modeller i rosa gull.
18 kt Everose-gull

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. Disse høye standardene betyr naturligvis at Rolex har en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår denne kapasiteten.


Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre og mottar regelmessig nye produkter.


Urmaker Bjerke er stolte av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og de kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene.

M128235-0037 in box
Rolex Day-Date

Den ideelle klokken