Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex logo
Day-Date 36 M128236-0018

Rolex

Day-Date 36

Oyster, 36 mm, platina

Pris tilgjengelig på forespørsel
M128236-0018 Specs

Referanse

128236

Rem/Lenke

President, halvrunde tredelte ledd

Urkasse

Oyster, 36 mm, platina

Urverk

Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

Vanntetthet

Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

Kaliber

3255, Rolex-manufakturverk

Bezel

Rillet

Gangreserve

Ca. 70 timer

Urskive

Isblå

Sertifisering

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Rillet bezel

Denne rillede Rolex-bezelen er et karakteristisk designelement. Opprinnelig hadde rillene på Oyster-bezelen et funksjonelt formål: å skru fast bezelen på urkassen for å gjøre klokken vanntett. De var derfor identisk med rillene på baksiden av urkassen, som også ble skrudd fast på urkassen for å sikre vanntetthet, ved bruk av spesifikke Rolex-verktøy. Over tid ble rillene et estetisk element, en ekte Rolex-signatur. I dag er den rillede bezelen et karakteristisk designelement, i platina på denne Day-Date 36.
Rillet bezel

Isblå urskive

Den isblå skiven er den diskré og eksklusive signaturen til en Rolex-klokke i platina. Rolex bruker platina, det edleste metallet, i de aller fineste klokkene. Denne eksklusive urskiven finner du bare på Day-Date, Cosmograph Daytona og Perpetual 1908.
Isblå urskive

Platina

Det sjeldne og edle metallet platina har en iøynefallende sølvaktig hvithet og livlig glans. Det er blant de tetteste og tyngste metallene i verden, og kjennetegnes av unike kjemiske og fysiske egenskaper som eksepsjonell korrosjonsbestandighet. Paradoksalt nok er den også myk, elastisk og svært formbar, noe som fører til at bearbeiding og polering er spesielt vanskelig og krever ekstremt gode ferdigheter. Rolex bruker alltid 950 platina, en legering bestående av 950 ‰ (tusendeler) platina, møysommelig utviklet internt av de kyndige metallarbeiderne hos Rolex. Det edleste metallet for de fineste klokkene.
Platina

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. Disse høye standardene betyr naturligvis at Rolex har en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår denne kapasiteten.


Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre og mottar regelmessig nye produkter.


Urmaker Bjerke er stolte av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og de kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene.

M128236-0018 in box
Rolex Day-Date

Den ideelle klokken